zynp58_ Kızlar iyi geceler. Ben bir şey sormak istiyorum ovulasyon testi nedir bana bilgi verir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
afrasil zynp58_ ovulasyon testi idrar ile yapilir yumurtlama gününüzü gösteriyor. Bu sayede o gün iliski ile degerlendiriyorsunuz ve yumurtlama durumunuzu öğrenmiş oluryorsunuz.
Kirmizivosvos zynp58_ birgebenin günlüğü var canım instagramda o kadar güzel açıklıyor ki bu test ne zaman yapılmalı ? Ne kadar süre takip edilmeli ? Test nasıl yorumlanır her soruya cevap var bir bak istersen. YouTube da da var incelemeni tavsiye ederim.
Deletedmom_5 Bu teste gebelik testi gibi idrar damlatıyorsun bunu her gün yapıyorsun ( adeti düzenli olanlar 12. Günde basliyor ama bence her gün yapılması daha sağlıklı) çizgilerin ikiside çok koyu olduğunda yumurtluyosun demek ve o günü değerlendiriyosun 😇
zynp58_ Adet bitimiyle birlikte toplam 12. gün öyle mi. Doğru anladım umarım. Şimdiden çok teşekkür ederim 😘.
Deletedmom_5 zynp58_ iki adet arasındaki 12. Gün canım ama bence her gün yap ben adetten 2 gün sonra yumurtlama gördüm
Alpptimur Deletedmom_5 o nasıl oluyo ya adetten ıkı gun sonra ılk defa duydum 14 gunu buluyo dıye bılıyorum
Deletedmom_5 zynp58_ En iyisi prodictor ama fiyat olarak biraz pahalı. Gitti gidiyordan Laboquick veya Ovula markalı olanları ucuza 50′li 100′lü alabilirsin daha uyguna geliyor. Bu 3 markayıda kullandım hem fiyat olarak uygun olan hemde performans acısından iyi olan bence Laboquick oldu
Deletedmom_5 Alpptimur herkesinki aynı olmaz adete 1 gün kalan gören bile var. Her kadın düzenli adet olmuyor
Deletedmom_5 Alpptimur Genelde 13-14-15. Günlerde yumurtlama görülür tabi bu 28 günde bir olanlar için geçerli. Bende pcos vardı bazen yeri geliyor 40-45 günde 1 oluyordum o yüzden belli olmuyor ne zaman yumurtlamacağı
Alpptimur Deletedmom_5 32 gunde bir adet oluyorum benım hesaplarıma gore 15 16 gün dgrumu hesaplamısım bıde doktorum bana dedıkı yumurtlamadan 2.4 gun once ılıskı olursa kız olma olasılıgı 1 gun yada o gun olursa erkek olasılıgı cok fazladır
Deletedmom_5 Alpptimur Cinsiyet senin yumurtlamanla alakali değilki tamamen erkek geninden gelen bir şey. Tahmini olarak iki adet arası hesaplanabilir ama ovülasyon testi bu konuda daha sağlıklı oluyor çünkü 15-16. Gün sandığınız belkide 1-2 gün sapabilir