MinikKalbimmmm Merhaba☺️ 29 ya da 30. Haftanızda bebişkolarınız kilosu ve boyu kaçtı acaba? Karşılaştırmak için sormuyorum yanlış anlaşılmasın aşağı yukarı bebeğimin boyunu ve kilosunu merak ediyorum henüz gitmedim doktora çünkü🙈
_hira_ MinikKalbimmmm en son 28. Haftada gittim 1242 gram 37 cm di . 31 hafta olduk perşembe günü gideceğim . Bende çok merak ediyorum
BegumIscanTunc MinikKalbimmmm 29 haftada kilosu 1215 Gr’dı boyu ise 35 cm di 30+6 haftada kilosu 1710gr boyu ise 42 cm şuan 31 hafta olduk
MinikKalbimmmm _hira_ maşallah🥰 bende merak ediyorum bi kaç haftadır gitmedim yakın zamana randevu vermiyo doktorum. Merak içindeyim kaç kg ve cm oldu diye🙈
MinikKalbimmmm Egeymen maşallah 🥰 bende tam 30. Haftamda gidicem çok merak ediyorum hanımefendinin son halini🥰
Hulyabytk 30+3 te boy 38 cm kilo 1680 gr dedi doktorumuz. Bizim oğlan biraz tosuncuk olacak galiba maşallah 😃
MinikKalbimmmm Hulyabytk maşallahh🥰😁 bende merak ediyorum hanımefendinin son halini 🙈 neler yiyosunuzki ekstra dikkat ediyomusunuz bebeğe kilo aldırsın diye şunu yiyim falan gibi😁
_hira_ MinikKalbimmmm korktum ama doktor hem karından ultrason hem vajinal ultrason yaptı . Şükür bir sorun yok dedi 🙏🏻
Egeymen MinikKalbimmmm bizim de kız 🤭 her kontrolü iple çekiyo insan onu görebilmek için gerçi hareketlerden içerde rahatlarının yerinde olduğu anlaşılıyor ama görmek başka oluyo ☺️
Hulyabytk MinikKalbimmmm öğrendiğime göre tahin pekmez kaşar Bi de kilo aldırıyormuş bebişlere 😊her gün kahvaltıöda tükettiğim şeyler olduğu için yaramış galiba maşallah
MinikKalbimmmm Egeymen evet görmek daha farklı bende en çok kime benziyo merakı var şu an🙈bakalım inş güzel bi görüntü yakalar doktor haftaya gidicem doktora heyecanla bekliyorum😁