Herkese selamlar..uzunca bir süredir yoktum artk çok yorulmuştum bişeyleri okudukça arastırdıkça deliye dönüyordum..çok uğaştım çok ağladım naptysam olmadı. Hsg yumurta takibi macunlar vitaminler..sebepsiz infertilite deniyordu sadece.. kızlar kulağınızı açın ve lütfen deneyin.. sağlık çalışanıyım okyanuslarda boğuldum bulamdık çözümü en son tüp bebek için randewu aldm kapanma oldu..2 ay önce bi yakınım endokrine görünmemi önerdi artk kaybetcek bişeyim yok birde gidip baştan aşağıya tahlil yaptrym dedim. Benm tsh 2,5 üstüymüş hep kadın doğumcular normal dedi yolladı hep endokrin doktoru gebelik isteyen bir kişinin 1- 1,5 arası olması gerektiğini söyledi ulturason yaptı nodülümün olmadığını ama tiroidit olduğumu söyledi.. birde insülin direncimin olduğunu söyledi ilaç başladı. Bu kadar zaman beklemişssin 3 ay bu ilaçlara fırsat ver bence dedi.. ilaçlarımı saati saatine içtim ve 2.ayımda tesadüfen hamile olduğumu öğrendim hiç umudum yoktu.. lütfen tsh seviyenize bakın 2 üstüyse mutlaka bir endokrine gidin.. biz bugün keseyi gördük çok şükür darısı kalp atışına.. ne kadar zor biliyorum eğer bu yazıyı okuyosan ve sana sebep olabilirsem ne mutlu bana..Rabbim kimsenin gönlüne ewlat hasreti düşürmesin .. dualarım isteyen herkese 🤲