Semakacan Rahime-48 ben kızıma hamileyken olmuştu özellikle göz çevremde geçeceğini de sanmıyordum ama geçti doğumdan bi kaç ay sonra
Gokyas Ezel01 bende de oldu ya kahverengi degil ama sanki bisey alerji yapmis yada guneste yanmisim gibi cok komik bir hal aldim 😫🙄
Asil_Egem Ezel01 benim erkek valla canım ama bende de oldu bende demiştim erkek olduğunu duyunca bozulmicam diye ama baya baya bozuldum cinsiyetle pek alakası yokmuş😂
Rahime-48 Ya benım kı geçmedi bi cözum fıkrın var mı daha önceden ıkı tane kızım var sımdı üçüncüye hamıleyım bu ay lekelerim tekrar baya baya belırdı
Doga_77 Kaçıncı ayda lekeleriniz oluştu🙄 bende oluşmaması için dikkat ediyorum 20. Haftamdayım, c vitamini serumu kullanıyorum ve sabah uyanınca güneş kremimi ihmal etmiyorum, şimdilik lekem oluşmadı 🤷🏼♀️ ama korkmuyor da değilim😁
Rahime-48 Doga_77 18haftalıkken gayet belirgin oldu 3hamıleligim bu ve ben daha çok gencım24 yaşında bu lekelerı istemiyorum 🤣🤣🤣🤣
Ezel01 Cildiyeye filan da gittim ama yapck bsey yok dedi doğum lekesi dedi herkeste diyor doğum sırasında terinle sil geçer diyorlar hayırlısı bakalım inş geçerse şimdi yüzümde kurumalarda başladı kontron yağı sürüyorum sanki lekelere de faydası oldu gibi ama