emiras59 7 mayıstan beri kargo bekliyorum böyle rezil başka bir kargo firması daha görmedim müşteri hizmetleri için 20 dk bekledim bağlanamadım buradaki şube de telefon açmıyor bugün güya teslim edilecekti ileriki tarihe ertelendi falan yazıyor e bebek internet sitesinden hiçbir şey almam bir daha hiçbir şey. 1 ayda kargo mu gelir ya 😤
Damlarslaaan emiras59 aynı şeyi yaşadım 9 mayıs teslim tariihiydi gelmedi kargoyu arıyorum bu numaraya ait kargo yok diyo siteye bakıyorum ileri bi tarihe ertelendi diyo kargoya gittim bugün öyle aldım
Esrakocer emiras59 ayneeen öyle katılıyorum gerçekten berbat bi kargo 🙄 haftada bir dağıtıma çıkıyorlar o da Allah’a emanett
Esrakocer emiras59 bi ara çalıştığım iş yerine sipariş vermiştim. Aşağıya iner misiniz dediler indim. Çuval vardı bırakıp gittiler 🤣
emiras59 Damlarslaaan ben Kırklareli merkez de yaşıyorum en yakın şube Lüleburgaz’da şaka mı bu ya bugün dağıtıma çıktı diye mesaj geldi ne gelen var ne giden
Teacherella1 emiras59 aynısı benim başıma geldi kırklarelinde ups kargo arabası görüp yoldan çevirdim, söyledim saolsun kargocu ilgilendi ertesi gün getirdiler, yoksa iade olacaktı ürünlerim, yoldan cevirmesem asla iletisim kurulamayan bir kargo
Ilkmercimekgeliyor Bağzı yerler guvenilir tabiki kargo takibi fln var seni bilgilendiriyorlar kurye yola cikti gibisinden. Bu bilgilendirme olmuyormu
Damlarslaaan Ve bende bi daha ebebekten bişey almam aldıklarını yıkadım bitane takımın rengi gitti daha ilk yıkamada ve delindi yada delik geldi bilmiyorum Müslin örtüler aldım ipince bişey oldular bi daha almam
emiras59 Buse_00 1 ay kargo süresi bir tek bu salaklarda var. Bugün dağıtıma çıktı diye mesaj geldi gelmemiş yine 😤
Dilekcnkn emiras59 Allah allah geçen 200 tl civarı bir alışveriş yaptım kolaygelsin mi neydi kargo 2-3 gün içinde geldi burada hep gördüm geç geliyor falan diye ama bende hiç öyle olmadı 🤷♀️ Hatta dedim e bebek ne kadar hızlı getiriyor böyle
Dilekcnkn emiras59 Herhalde şans oldu valla 🤷♀️ Bazen böyle aksilikler oluyor bir ara mng yaptı karacadan tabak aldım bulamıyoruz falan gelcek dedi baktım geri gidecekmiş yemin ederim yolda gördüm arabayı ağzıma ne gelirse saydım kaç kez gittim şubeye bulamıyoruz dediler adam sağolsun buldu getirdi tabi tabaklarda perişann hep kırık varya cinnet geçirdim artık
emiras59 Dilekcnkn onlar yine arıyorlar bunlar da telefonla da ulaşılmıyor Karaca’nın kırık gelmeyen ürünü çok nadir ya 🤦🏻♀️
Elita emiras59 aynı sıkıntıyı yaşadım zaradan bir şeyler aldım ve 42 günde geldi. Belki gelmezdi bile. Gün aşırı aradım dava açıcam, sizinle uğraşıcam sırf beni bu şekilde bunalttığınız için şikayetçi olucam inat ettim falan gibi Bi konuşma oldu müşteri hizmetleri ile. Ertesi gün saat 10 gibi arayıp durumu düzelticez gibi gibi şeyler söylediler 4 gün sonra kargo geldi 🤦♀️ resmen rezillikti.
emiras59 Elita ben müşteri hizmetlerine 20 dakika bekledim telefonda ulaşamadım siz yine ulaşabilmişsiniz 🤦🏻♀️ Bi yakalasam ağzıma geleni Sayıcam da
Mirayyy77 emiras59 ups kargo hep öyle yapıyor benim 2 gün dağıtıma çıktı diye mesaj geldi daha sonra da ileri bir tarihe atıldı dedi. Sürekli bu şekilde yapıyorlarmış netten şikayetlere baktım. Ve e bebek kargo konusunda çok hızlı o an ups vermislerdir normalde 1 gün içinde veriyolar kargoya hiç sıkıntı yaşamadım ben mağazası alakalı durum değil kesinlikle kargo hatası
emiras59 Mirayyy77 bu kadar şikayete rağmen hala UPs ile çalışmak hataları bence trilyon kere şikayet gitmiş nedir bu ısrar çalış yurtiçiyle mis gibi
Mirayyy77 emiras59 belki bölgenizdeki e bebek onunla çalışıyoedur daha bi 10 gün önce aldım ben e bebekten bir kısmını ptt ile bir kısmını da aras kargo ile gönderdiler 🤷🏻