poyrazinannesi3547 MercimekveAnnesi16 İnşallah canım bende yarın gtcem ama söylemezler 10 haftalıkken☺😂😍Rabbim gönlüne göre versin inşAllah
Zynpfdnlyd poyrazinannesi3547 insallahh 2 haftaya öğrenir sen haber verirsin kızın var erkek olur sağlıcakla inşallah 🌹
poyrazinannesi3547 Zynpfdnlyd Allah razı olsun canım kızımda yok 2 düşük yapmıştım 5 haftalıkken şimdi 10 haftalık hamileyim daha çocuğum yok Rabenim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah haber veririm inşallah 🤲🏻
Zynpfdnlyd Yavuzz bilmiyorum ki cnm ben ramzi ye göre yorumladim bildiğim kadarıyla 7-8 haftalık usg olursa bı fikrim olabilir
Yavuzz Zynpfdnlyd anladım.canm hayirkisii benim 10+6 başkada yok iki düşük yaptığım için bu sefer baya geç gittim doktora 😇
poyrazinannesi3547 Zynpfdnlyd 2 saattir senin yorumunu arıyordum kuzum buldum şükür burda tüm teorilere göre kız dediler ben hep erkek hissediyordum sadece sen erkek demiştin yüzde 90 erkek dediler bebişime çok teşekkür ederim tekrardan https://resimyukle.io/r/r8G3tfbnFe bak Rabbim ben hala inanamıyorum valla Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat acısı vermesin inşallah