Bmom Bebeğim 4 günlük doğduğundan beri yoğun bakımda yarın mr çekilecek dua istiyorum inşallah temiz çıkar kavuşuruz 🙏🏻🤲🏻
ogrencianne35 Bmom canım allah yardımcın olsun dualarım seninle yazicaktim rahatsız etmemek için bugün yazmadım inanıyorum herşey çok güzel olucak
Sevgiinur Bmom Rabbim tüm hastalara şifa versin içinde De masum yavruma ♥️ bebeginle geçirdiğin ilk ve son ayrılık olsun canım benim kokusuyla uyumak dilegiyle🤲
Dilekcnkn Bmom İnşallah canım benim rabbim oradan sağlıkla çıkmayı nasip etsin bu ilk ve son olsun inşallah hep yanında olsun bebeğin sende strese girme üzülme o orada iyi olmak için kalıyor sütüne ihtiyacı var ☺️Rabbim yardımcınız olsun sabırlar versin
Tahamm47 Rabbim şafi ismiyle size ve bütün bebeklere şifa versin inşallah bian önce kavuşursunuz siz ve sizin gibi olan bütün herkese 🤲🤲🤍 bebekler çok güçlüdür onları koruyan Allah ve melekleridir umudunu yitirme
Bmom Tahamm47 inşallah canım amin bütün bebeklere rabbim sağlık versin kimseyi evladiyla imtihan etmesin 🤲🏻🤲🏻
Aynuromerbyr12 Bmom rabbim sağ Salim kucağına aldırmayı nasip etsin canım bol bol Yasin süresi oku rabbim hiçbir duayı geri cevirmez
Ilkmercimekgeliyor Bmom Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin insallah. Karninda tasidigin zor günlerin hatrina insallah kucagina alirsin kavuşursun ve tüm zorluklari unutursun. Dualarimiz sen ve tüm anneler için 🧡
Bmom Ilkmercimekgeliyor inşallah canım amin Rabbim herkese sağlık versin kimseyi evladiyla imtihan etmesin 🤲🏻