Nur2018_emir Oğlum bebeklikten beri kolik bi bebekti sac kurutma makinesinjn sesine alisti onunla rahat uyuyodu 3 yasinda hala o sesle uyuyo kapatsam en ufak sese uyaniyo benim gibi olanlar varmi nasil biraktirabilirim tekrar hamileyim bununda alismasina istemiyorum dogurana kadar biraktirmam lazim yardim edin kizlar
Demir06 Nur2018_emir 3 yaş biraz fazla gibi geldi bana gürültü ile uyumak için,bu konuda profesyonel bir danışma almak iyi olabilir eğer imkanınız varsa.
Kbraemir Nur2018_emir bence en iyi yol kapatıp bı daha hiç açmamak kararlı olmak uyanıyo diye sürekli açık bıraktığınız için alışamıyo sessiz uyumuyo siz uyansada açmayın hiç bı kaç gün bı hafta zor olur ama sonra alışır nihayetinde insan oğlu nelere alısmıyo ki burda sizin kararlı olmamız hiç açmamnız işi çözebilir bırakın uyansın muhakkak geri uykusu gelicek uyuyacak ikinci bebeğiniz doğmadan çözerseniz daha rahat edersiniz
Demir06 Nur2018_emir instagramda bazı doktorlar soruları cevaplıyor,belki sizi yönlendirecek birini bulabilirsiniz.Eminim sürekli sesle uyutmaj çok yorucu oluyordur
Ezgi3445 Bu alışkanlıktan bir an önce vazgeçmenizi öneriyorum . ÖZel eğitim öğretmeniyim . Saç kurutma , süpürge sesleri gibi seslerin otizmi tetiklediği öngörülüyor.
EbruMeva Benim kızım da 2,5 yaşında biz de pis pis sesiyle uyuyoruz sabaha kadar. Bana da artık geldiler farkettim ki ben bile alışmışım o olmadan zor dalıyorum uykuya şu an karar verdim ve kapattım bakalım ne olacak 😊
elaveipek Nur2018_emir birden kesmeniz çok zor olabilir eğer sabaha kadar açıksa her gece azaltarak kesin ve sesi iyice kısın
Birmelekannesi17 Benim kızımda aynı dediğiniz gbiydi o seslerle yada pis pis sesiyle uyyordu yoksa hemen en ufak sese uyaniyordu birden kestim komple ilk zamanlar hemen uyandı ama sonradan sese alıştı her şeye uyanmiyor çok aşırı bir ses olmadıkça normal uykusunu uyyor
Elcnbykckr Nur2018_emir benimde oğlum 3yasında artık büyüdüğü icin bazı alışkanlıklarını artık bıraktırmak cok zor oluyor biliyorum. Ama size tavsiyem onu hiç açmadan uyutun uyumicak diceksiniz ama bu gün uyumaz yarın uyumaz ama bir gün uyucak hiç değilse kendi kendine artık güçsüz kalıp biyerde uyur. Aynı meme bıraktırma tuvalet eğitimi gibi düşünün pes etmeyin ama hergün aynı istikrarda hareket edin. Benim oğlumda ayağımda sallayarak uyuyor çıt sesine uyanan bi çocuk ama alıştık uyanıyor yani yapacak bisey yok. Bazen ayağımdan indirirken bile uyanıyor. Okadar salladığım boşa gidebiliyor. Şimdi doktora deseniz büyük ihtimalle çocuk psikiyatri ye gidin dicekler hiç gerek yok para tuzağı olmuşlar para kazanabilmek icin türlü Türlü çocuklara tanılar koyuyolar