Gamzeee89 Hanımlar kendim beyaz tenliyim genital bölgem ve koltuk altım çok kara duruo sürekli jiletle aldığım galiba bunu beyazlatmanın çözümü warmı acaba bilen eden ne kullansam açılır rengim
Aynuromerbyr12 Gamzeee89 canım bende beyaz tenliyim ve bende de aynı sorunlar var bence krem yada başka birsey beyazlatmaz güzellik merkezlerinde beyazlatma işlemleri var nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama işe yarıyor
Minigimm0611 Gamzeee89 Hamilelikten sonra düzeliyor dediler bana hamilelikte olduysa cankm benımde bıraz kenarları oldu koltuk altımın ve göğüslerimin
Gamzeee89 miranmiran1306 limonu kuzenimde söyledi ama o ağda yapınca olur dio jiletle olunca faydası olmaz dio
ElifAkaln Hamilelikten kaynaklı karardıysa düzelir. Benim koltukaltım kapkara olmuştu ama doğumdan sonra geçmişti
Fatos_teke46 Gamzeee89 bnmde öyleydi patatesin üzerine karbonat sürdüm o şekil sürmeye bsladm hem kokusuz kalıyor hem ter olmuyor hemde Beyazladi 🌺
Fatos_teke46 Gamzeee89 ewt nerdeyse sabah akşam uyguladım normalde migren olduğundan deodorant bile kullanamıyorum ama bu uygulamadan sonra çok rahat oldum ter bile olmuyor