Eftknc inşallah, hepimizin evlatları sağlıkla gelsin buyusunler. 💐 Eşinize büyük bir jest yapmissiniz gerçekten, ama şimdi ne kadar öyle dese de doğduktan sonra onunla vakit geçirecek büyütecek olan sizsiniz. Ve çok kısa isimler olmadığı sürece hiç zannetmiyorum sürekli ikisi birden kullanılsın. Yani yine sizin istediğiniz olacak gibi geliyor bana 😊 madem ilk ismini o koymuş ikincisi de sizin istediğiniz olsun icinizde kalmasin sizin düşündüğünüz isimler de çok kibar tatlı isimler ayrıca. Bence babası bile alisacak sadece ikinci ismi kullanmaya. Bana biraz zor geldi insan babasının ismiyle hitap edemez sanki küçücük çocuğa sürekli 😳
Biz de kız olursa diye düşünürken bu isim kavgalarina çok düştük tek isim takıntısı var eşimin ama anlasamiyorduk isimde. Kız olsaydı hem onun hem kendi istegimi koyacaktım nasılsa çocuk benimle büyüyor ben nasil seslenirsem ona alışacak 😀 hiç sorun çıkarmadan politik olmak lazım bence her türlü emeği sıkıntıyı siz cekeceksiniz içinize sinmeyen isim olmasın, olacaksa da biri sizin istediğiniz olsun. Bir de yeni çocuklar çok akıllılar maşallah dilleri de hiç durmuyor 😂 zaten kendisi seçip bana Recep demeyin diyecek kesin şöyle birkaç seneye 😀