2areninannesi Zeyyyn yanlıs yazdım duzelttım tekrardan. 2.5 un altında olması yeterli demıstı doktorum
Basak41 2areninannesi Bende 25 mg kullanıyordum 1.6 ya düşmüştü en son ki tahlillerimde 3küsür çıktı dahiliye doktoru haftanın bir günü iki tane al diğer günler bir dedi şimdi benimde kafam karıştı
2areninannesi Basak41 sizin kacıncı hafta gebelıgınız. Galıba gebelık ilerledikçe yukselıyor tsh. Bir de 25 mg yeterlı gelıyormu?
Basak41 2areninannesi 20. Hafta başından beri kullanıyorum yeterliydi son tahlilimde yüksek çıktı hafta da bi gün iki tane al dedi doktorum öyle dediğine göre yeterlidir sanırım
2areninannesi 77Ozge77 degerınız kaçtı kullanmadan önce ve 100 luk kullanınca kac gun ıcınde ne kadar dusus yasandı acaba?
Yldzz13 Rzgr_123 gebe değilseniz normalin bir tık üstü ama geveyseniz yüksek bir değer normalde gebe değilseniz 4 bile normal diyor doktorum ama gebelik de de biraz yüksek çıkıyor
Yldzz13 Mrlorki tekrar yuksrlebilen bir değer gebelik ilerledikçe o yüzden size devam edin demiştir bende gebeliğim bittikten sonra da kullanıcam de ekli öncesinde varmış farketmemişiz
77Ozge77 2areninannesi Ben gebe kalmadan öncede kullanıyodum 25 lik ama gebelikte yükseldi 50 ye 75 e çıktık ilacı ama 4 e kadar indi onlarla şimdi 100 lük içtikten sonra normal değere döndü doğumdan sonra düşürürüz dedi doktor 1 ay içerisinde normale dönmüştü değerim
durununannesiiiiii Mrlorki bıraktıgınız zamn direkt yükselmeye başlar düşünce bırakılcak bir durm Deyil malesef tiroid
Sermec27 Ben de dün kan verdim tsh 0.4 cıkmış düşük yani t3 ve t4 değeri iyi ama doktorum endokrine yönlendirdi 34+5 haftalık hamıleyım
-Papatya33 Benim de yüksek cıktı. Doktor hamilelik olmasa ilaç vermem değerin normal dedi ama gebelikte belli aralıkta tutuyoruz dedi. İlaç basladı 25lik. Yeterli gelmedi düşürmedi. Dozu arttırdı 50lik verdi.
Neshe08 2areninannesi 34 hafta oldum bende hergün 100 mg kullanıyorum 25 ile başladık 50 ,75 derken 100 olduk ıkı aydır böle kullanıyorum haftaya kontrolüm var baklım ne olmuş
Busra333 2areninannesi selam cnm bende kullanıyorum aynı şekilde haftanın 2-3 günü 75 dendi diğer günler 50 dendi ama 75 içince bi anda 0 a düştü aşırı düştü öyle olunca yine 50 yaptım kafama göre kullanmaya başladım her ay ölçülüyorum neredeyse hep 50 kullanıyorum 2 çıkmıstı
2areninannesi Busra333 benim sımdı hafta sonu 100 hafta ıcın50 umarım sızınkı kadar dusmez. Haftaya bende tekrardan kan verecegım artık bellı olur