Essa33 Çok sık hapsuruyorum bazen kasıklarıma kramp giriyor bebeğe bir zararı var mıdır? Hapşurmanın zararı yok diye okudum ama kramp girdiği için tedirgin oluyorum açıkcası
Aynuromerbyr12 Essa33 benim kadar hapşiran yok herhalde canım o kasılmalar agrılar rahim kasıldığı için agrı oluyor doktorum bir zararı olmadığını hapşirirken bebege birsey olurmu diye kendini kasma dedi
Yenianneadayi2208 Essa33 ben arka arkaya 10 15 kere hapşırıyorum zaman zaman kasıklarıma ağrı kramp tarzı bişey giriyor. Ama zararı yok diye okumuştum. Gerçi zararı olsa da hapşırmanın önüne nasıl geçebiliriz ki. Benim bir de mevsimsel alerjim var mafoluyorum 🤕
Cicek10 Kghkflfk ben de o yüzden oturuyorum hemen geldiğinde yatarken ya da ayaktayken kaçırıyorum 😂😂😂
Essa33 Aynuromerbyr12 Sağolasın canım bende doktora sormayı unutmustum bende kasıyorum birsey olur diye o yüzden kramp giriyor hehalde 😊
Essa33 Yenianneadayi2208 Doğru ya sıkmak yada gelince tutmak daha kötü olur önüne geçemeyiz senin mevsimsel alerji daha kötü yaa sürekli ard arda 😕