Rabisasell Haftamdayım göğsümün etrafında benekler oluştu ve içinden beyaz beyaz şeyler çıkıyor şimdiye kadar hiç sıkmadım geçen banyodan sonra baktığımda etrafı sivilce gibi olmuş sizde de böyle oluyor mu acaba bir de arada sırada sarı su gibi bişey akıyor
YuvarlanamayanPandaa Rabisasell ahanda aylardır yıllardır aklımdaki soru dile geldi oğluma hamile iken çıktılar hala geçmezler bazen sıkarım beyaz çıkar içinden ama geçmiyor inşallah bir zararı yoktur
Rabisasell YuvarlanamayanPandaa ay neden çıkıyor bunlarr hamile kaldığımda çıktı ama geçen banyodan sonra içinden beyaz şeyler de çıkıyor aynı sivilce gibi çok garip etrafında bi de yani
YuvarlanamayanPandaa Rabisasell 4 yılı geçkindir var kuzum takıntılıyım sıkarımda bazen ama ne zararı oldu ne bişeyi internetten baktıgımda normal yazıyordu pekte takmadım
Rabisasell YuvarlanamayanPandaa bununla ilgili yazıyor mu internette sadece sarı gibi su gelmesi normal sıkmayın falan diyor ama diğerini görmedim yinede sıkmayalık bence göğüsle olan rahmi kasıyormuş direk erken doğuma nedenmiş allah korusun
YuvarlanamayanPandaa Rabisasell yani bende hamilelikten sonra kaldı hamile değilkende vardı bilmiyorum doktora açıp göstermektende utandım biraz