Denizyildizii Kızlar hamak beşik kullanan varmı ben çok kararsızım. Ana kucağı istiyorum aslında ama onlarda yana sallanmıyor çoğu ne yapsam bilemedim
metehaninannesiii Denizyildizii hamak çok küçük içi ana kucağı yana sallanmiyor ama alt üst şeklinde sallaninca da bebekler rahat ediyor
Cagemeg Denizyildizii Hamak candır 👍🏻 Eşim kendisi özel yaptı boyutu biraz daha büyük hazırlara göre. Kolik bebekler için gerçekten tam bir cankurtaran 🙏🏻🙏🏻🌸
Denizyildizii metehaninannesiii o şekilde sallanan sevmiyorum işte ya hamak gibi istiyorum yani o tarz bişey
metehaninannesiii Denizyildizii park yatak alın oda hamak şeklinde sallanıyor ve içi baya geniş ve derin
Nehirimmm06 Denizyildizii ben daha kullanmadım canım evim iki katlı sürekli yukarıya cıkaramazdım bebeği ondan aldım sabitleyicisi de var sürekli sallanmıyor uyuduktan sonra arkadaşım da çok övdü bende almak istedim bide baya bi kullanabiliyormus
Denizyildizii Cagemeg banada çok tavsiye eden oldu ama internette bakıyorum olumsuz yorumlar falan oluyor karar veremedim