Mrvfth Dilekveuzum Maşallah 😊 zayıfmışsınız zaten fırsat bu Fırsat alın kiloları 😊❤️ Ben 64 kiloyum korkuyorum çok kilo alıp vermezsem diye 🙊
Dilekveuzum Mrvfth teşekkürler, hayatımda ilk defa 50 kilo üzerine çıktım çok sevinçliyim 😅 gerçi benim tüp bebek ile oldu bebişim, ilk zamanlar çok gazla iğne ilaç kullandığım için beni şişirdi kısa zamanda 53 falan olmuştum şimdi çok az artıyor kilom 🙏🏼
Mrvfth Duygu_k benim de belim kalınlaştı cinsiyetimiz kız sizin belli oldu mu 😊 kız da bel kalınlaşır diyorlar
Hilalsalik Mrvfth Mrvfth benim de kız böyle yanlarım falan çıktı karında hamile gbi değil ama göbek biraz var gibi bişey oldu 😊 4 kilo aldım 19. Haftadayız 🤭 bugün daha da çok bu yanlar gözüme batıyo keşke öne doğru olsaydı ya yan simitleri hiç sevmem😔
Duygu_k Mrvfth 3 hafta sonraki kontrolde kesin olarak söyleyecekmiş doktorum, tahmin yapmak olur dedi geçen hafta ama benim de içime kız gibi doğuyor 😇 sağlıklı olsun da cinsiyeti çok da mühim değil 🤗 siz kaç haftalıkken öğrendiniz 😊
Esmakiral Mrvfth aynen öyle valla sürekli yokluyorum.geçiyorum aynanın karşısına bakıyorum çıkmışmı diye ama yok malesef
Deletedmom15257 Mrvfth cnm 16-20 haftası gozuyo artık milleti boşver onlar zaten hep kötuyu söyler varsa dert yoksa dert millete benimki tam 5 aylık gibi halen yok.diyolar ne bekliyorsalar bilmiyorum benim 16 da azcik belliydi 20 de tam belli oldu simdi 23+1 haftadayim belli yani ve halende karnin yok.diyolat 😀😀😀
Eceminannesi Mrvfth kıyamam sana insanlar gerçekten çok patavatsız konuşuyorlar sadece laf olsun diye hiç düşünmüyorlar bu kız hamile üzülür eder diye. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
Rabia42 Mrvfth yarın 33+6 hafta olucam bu gece canım hiç karnım yok görsen hamile deyil zayıf kız dersin 😂 memnunum ama bu durumdan🤗😊
Elanaz Mrvfth 15. Haftayı bitirmek üzereyim. Bence göbeğim çıktı ama beni hiç tanımayanlar anlamıyor hamile olduğumu. Arkadaşlarım da göbeğin değil gazın varmış gibi duruyor diyorlar😂 Biraz sivri komik bir karnım birkaç haftadır. Hele yatınca çok komik bir tepecik görünüyor.
tubadeniz Benimde 5.ayda çıktı, bugün 31hafta bitti tm 6kilo aldım takma milleti azı olan konuşuyor sağlıklı olalımda😉
Asrinbaby Mrvfth canim kişiye göre değişiyor bu olay 🤗 benim 26 dan sonra hamile olduğum anlaşılmaya başladı 😂 su an 36 olduk ve giren 6 aylık misin diyor bebeğinde kilolu aslında bende anlamadım bu olayı.
rsatlgn Mrvfth 20. Haftadayım düğüne katıldım kimse inanamadı 5. Ayımda olduğuma :) karnı küçük olanın iç karnı geniş olur doğumu kolay olur diyolar korkma :)
CansuOztomurcuk Valla 10. Haftada çıkmaya başladı. Herkes erken çıkmış dedi. 14+3 üm bildiğin hamile gibiyim. Bazen bu durum hoşuma gidiyor, bazen de acaba fazla mı kilo alacağım endişesi oluyor. 🙄