edanuur Nefesim01 Tabiki güzel yap canisi yumurtlama günlerini kaçırma muhakak tutar inşallah Allahinda izniyle üzülme bak sorun skinti da yokmuş 🤲
iremcandir9 Nefesim01 kafanıza çok takmayın, ne kadar çok düşünür ne kadar kendinizi üzerseniz olmuyor. Kendinizi rahat bırakın😊 emin olun zamanı gelince hiç beklemediğiniz bir anda süpriz yapıyor
burakveannesi Nefesim01 rahim filmi tuplerle alakalidir ultrasonda gözükmez belki tıkanıklık felan vardır bunu cekilmeden bilemezsin rahim filminden sonra hamile kalan çok kişi var 1 yıl olunca genelde doktorlar istiyor ama
Nefesim01 Bubuseli hayır görünmedi daha korkmamız için çok erken olduğunu düşünüyor Olur takıntı yapma diyor
Bubuseli Nefesim01 Hayır canım 1 yıldan sonra muhakkak bı sperm tahlili vermesi lazım belki hareketliliği azdır kalitesi düşüktür benim eşimin varikoseli çıktı spermleri kalitesizdi tedavi gördü tabi coksukur geçti hamileyim şimdi
Ptttssse Nefesim01 benimde bir kurtaj bir kimyasal oldu en son arrik rahim flimi çektim yine de bi sorun yoktu ve bir kez adet olup hamile kaldim dene sende istersen canm
afrasil Nefesim01 hersey kadında bitmiyor anladığım kadarıyla eşiniz tahlil vermemiş. Esiniz tahlil vermeli sonrada rahim filmi öneririm