Seldasekmen1 Meraba anneler 22+1 im bebegik hangi müziklerden hoşlanır sizce hangi müzikleri dinlemeliyim
Zehraylmaz Seldasekmen1 ben piyano keman sesi falan dinletiyodum çok bi hareket olmadı. Geçen çukur dizisini izlerken bu hayatın heyecanı yok şarkısında coştu çocuk 😂
Ayse2011 Seldasekmen1 canım sen neyi seviyosan oda onu sever. Sonuçta sen keyif aldıkca alıcaktır. Bak geçendede soruldu 😂😂 ben bu aralar kardeşim helikopter modundayım. Minik oğlumla o içerde ben dışarda kopuyoruz 🤣
Littlespy Seldasekmen1 Mozart dinletiyorum ben son zamanlarda genelde ama arada Vivaldi ve Bach da dinletiyorum. Onun dışında enstrümantal başka müzikler de olabiliyor ve tabii hareketli şeyler açıp dans da ediyorum 😃 klasik müziğin beyin gelişimi için etkisi çok büyük 🤓
Gull_94 midekoruyucu le le leylıda se se seylıda ha gumbada😂mahmut tuncer dınlıyorm bu ara oglumda cok sevdı 😂
Seldasekmen1 Gull_94 bizimki çok hareketli maşallah ama onu mutlu etmek için neler yapmalıyım bilemiyorum
midekoruyucu Gull_94 ahahhahahah yalan yok onu ben de dinliyorum arada 😂😂😂😂😂😂 bence harika bir musikiii 😂😂😂
Gull_94 Seldasekmen1 38+5 olduk bız😇🙏🏻Bazen trıbun bestelerınde hareketlenıyo bazende boyle halay cıftetellı falan klasık muzık dınletıncede harekt oluyo ama farkettgım sey benım dınlerken mutlu ve enerjık oldugum muzıklerde harektlenıyo daha cok
Gull_94 midekoruyucu sanatcı cok guzel ıcra etmıs cıdden her gece yatmadan bı doz almazsam kendıme gelemıyorum😂
midekoruyucu Gull_94 😂😂😂😂 kesinlikle 😂 diline dolanacak başka bir şarkı söyliyim ben, şıp şıp su sesi, ama remix olanı dinle lütfen 😂
Eni Johan sebastian bach flüt sonatlarını dinletebilirsiniz. Doğumdan sonra uyku saatinde dinletmeyi düşünüyorum.
midekoruyucu Gull_94 😂😂😂 evet evet o 😂 bizim musluk damlatıyor her damlasında anıyoruz o mübarek şarkıyı 😂
Gull_94 midekoruyucu bırazdan yatgıma uzanıp bu engın muzık deryasına dalarım😂uykularımı kacıran saheserlerr😂
midekoruyucu Gull_94 😂 ninni gibi gelmesi lazım lütfen 🙈😂şıp şıp suuuğğ sesiğğğğ diyerek derin bir uykuya dalıyorsun 😂😂😂