svksym Kızlar iyi akşamlar gögüs ucum çok kuruyor hiç krem kullanmadım zeytinyag surmeye başladim bilmiyorum ne kadar etkisi olur. Dpğumdan önce mi kullanmak gerekiyor bu gogus ucu kremlerini sizler hangi hafta basladiniz ve ne kullandiniz ?
gulin-35 svksym 31 haftalıgım bır kac hafta once basladım lasınoh krem suruyorum suanlık baya nemlı olmasını saglıyor bakalım
Selinozsoy svksym bence zeytinyağı sürmeye devam edin sağlık ocağındaki hemşire bana zeytinyağı sürmemi önermişti hem süt kanalları açılır hem de yara olmasını önler demişti çünkü ne kadar kullanırsan kullan göğüs kremini yara olan oluyor
metehaninannesiii svksym ayva çekirdeklerini bi kapta biriktirip gül suyla yada normal su doldurun çok değil ama onu buzdolabında saklayın ama 2 gune bir değiştirmeniz lazim
busrabyrm97 Ftmagull ismi incia Instagram da mühendisoğlu var kimyasal dan uzak en doğal içerikli ürünleri paylaşıyor ordan görüp aldım o kadar güzel nemlendiriyo o kadar güzel onarıyor ki fiyatı da çok uygun aynı markanın bebek şampuanınıda kullanmayı düşünüyorum
SSati Benim önceki çatlak yaram ortaya cıktı napıcam bilmiyorum lansinoh kullanmaya başladım emziremicem diye korkuyorum 😔