Ayseeyaggmur1 Detaylı ultrasona giren var mı tavsiyeleriniz neler ben perşembe günü giricem heyecanlıyım çook😇😀
metehaninannesiii Ayseeyaggmur1 ben girdim girmeden önce lavabo ihtiyacınızı karşılayın mesaneniz boş olsun birde çikolata yada meyve suyu için
Ayseeyaggmur1 metehaninannesiii nasıl yapılıyor bebeğin herşeyine bakıyolar mı veya sonuçları hemen veriyomu bide renkli fotoğrafta veriyor dimi
Melisabayndir Ayseeyaggmur1 evet veriyor bana 3 tane vermişti herşeyi söylüyor rapor yazıyor raporda da okuyabiliyorsun aklına takılırsa :)
metehaninannesiii Ayseeyaggmur1 normal ultrasonla bakılıyor ama detaya iniliyor canım kalbini ayrı bakıyor her organına ayrı ayrı bakılıyor bana uzun sürüyor fotoğraf veriyorlar sonucunu veriyorlar birde cd veriyorlar
ftmnrdmrl Ben tok gittim ve çikolata yemiştim ama bu sefer de çok hareketliydiç çok şükür bir sıkıntı yok ama yüzünü hep kapattı elleri hareket halinde olduğu için net göremedik yüzünü
Ayseeyaggmur1 ftmnrdmrl Ya çok heyecanlı ilk defa detaylı görücem ya elleri yüzüü miniciikk çok duygusal😇
Melisabayndir Ayseeyaggmur1 bu arada kaçıncı haftadasın bence biraz geç git ben 23. Haftamda gittim bildiğin suratını gördüm 20. Haftasında giden arkadaşım sadece dudağını görebilmiş