Bisaniye ZelihaTalha yani bilemiyorum tabi doktor değilim de benim ilk bebeğim bahsettiğiniz haftalarda aynı kilodaydı yaklaşık olarak. Ben de tedirgin olmuştum doktorum eşimin de benim de minyon insanlar olduğumuzu bizim çocuğumuzun beş kilo olmayacağını söyledi. Doğduğunda da 3200 grdı 54 cm idi. Yani doğuma kadar almıştı kilo.
GecesMom ZelihaTalha acaba kordondaki kan geçişinde mi sıkıntı var ? Çünkü doktorum kordon kanının akımına bakıyo sesini dinliyo maşallah kan gümbür gümbür gidiyo iyi besleniyo diyo onunla alakalı bi sıkıntı olabilir mi ? Sağlıklı olsunda doğduktan sonra anne sütü nasılsa kilo aldırır Tosun gibi olur :)
ZelihaTalha GecesMom Kordon dan gecen kanda bir sorun gözükmüyor. Yani sorunun ne olduğunu bilemiyorlarmıs. Sağlıklı olsun 2,500gr dogsa yeter. Yoksa 3kl 4 kilo bebek benim icin hayal😔
DeryaDagKartal ZelihaTalha canım benim meyve kilo yaptığını düşünüyorum muz ye srkli meyve ye bence ben yemekten igrendm hep meyve yedim ama kilosu gayet iyi muzun aldrdgini dsunuyorum ozellikle
HicranKzn ZelihaTalha canımmm. Şuan kalkıp bol kaşarlı bir tost yapmalısın ve güzelce yemelisin. Sonrasında 1 maden suyu. 2 saat sonra koca bir kase meyve. Öğlen yeşil mercimekli bulgur pilavı yanında bi kase yoğurt ve yeşillik öğlen arası bi süt bir avuç meyve akşama et yada tavuk 👍🏻 Ne kadar iştahlı ve besinli yersen alır minnak hiç üzülme. Doğuma kadar yemeye bak özellikle et süt yumurta
GecesMom ZelihaTalha sadece sağlıklı doğması için dua et elinden geleni yapıyormuşsun Allahın izniyle hiçbişicik olmaz sağlıkla kucağına al inşallah canım ☺️🙏🏻
Arasinannesi ZelihaTalha kuzenim 35+4 de doğum yaptı 2.150 gr. Çok sağlıklı bir bebek sadece kendisi minnak doğdu. Allah şifasını versin kötü düşünme hemen🙏
Ebruebru Hiç korkma kilosundan. 38 haftaya da daha var bol bol su iç. İçin almasa da zorla kendini. O hemen fark ettirir. Allah’ın izniyle herşey düzene girer inşallah. Anne karnında gelişimini tamamlasın yeter. Kiloyu doğduktan sonra da alır zaten. Stres yapma o daha çok etkiler. 🌹🌹
Denz Ayktskne Aynı durumdayız 36 haftaya bugün girdik gelişim gerılıgımız çıkdı ve henüz 2 kilo çok korkuyorum gitsem direk yatıracaklar ve alacaklar 2 kilo toparlayamaz diye korkuyorum kuveze gider diye gitmeye cesaret edemıyorum😔😔
Ayktskne Denz beklemen bebegını zayflatacaktır gıt doktora benım bebegım 2400 gramdı ve gerileme yuznden kılosunu kaybettı
Dorukannesi ZelihaTalha bol su ic gunde 4 bucuk lt olsun soda ic ceviz badem ye 1 lt sut muz ye iki kasik pekmez bazen ballı süt bulgur pilavı bebe biskuvi yumurta kasarli tost ben bunlari yedim her gün sende dene bence
Kuzusunannesi ZelihaTalha küçük değil ki bebek benim de 36 da 2.500 Du gayet iyi hiç riske atma bekle sabret son zamanlar baya alıyo kilo
Charlotte Canım o haftalardan sonra aldığımız bütün kilolar bebeğe gidiyor, benimde gelişimi 1 hafta geriydi 33 te 10 gün boyunca sabah kahvaltıda 2 yumurta ceviz öğlen ya da akşam bir tabak meyve yedim gece yatmadan da 1 koca bardak süt içip yattım ben 1 kilo aldım, 850 gramı kızıma gitmiş doktor çok şaşırmıştı sen ne yedin böyle diye😂 şuanda maşallah kilosu boyu gayet iyi hiç üzme kendini sağlıklı beslen
eCeCik ZelihaTalha 2.500 ün altında olunca küveze alıyprlar diye biliyorum bol kaşar süt ye buradakiler öyle yazıyordu hep meyve ye bol bol
DilekGursoy ZelihaTalha benimle aynı haftadasınız ben 10 gün önce kontrole gittiğimde 2500 dü 2 gün yine gittim 3100 olmuş muz ve nektari çok fazla yedim umarım size de faydalı olur
ZelihaTalha Slm arkadaşlar, Ben Doğum yaptım. Allah’a şükür kızımı Liyamı sağlıklı sıhhatli kucağıma alıp evime geldim darısı benimle aynı durumu yaşayıp endişelenen bütün annelerin basına.