Kamile71 Kizlar gece uyurken karnına kramp giren varmı , ben galiba uykuda gerinmişim yanlış bı pozisyonda uyumuşum uyandığımda karnım ve belim agriyodu hala da geçmedi hafiften bıçak saplanır gibi oluyo
Kaderimm Kamile71 Geçmezse bı acile git cnm belinden giren düzenli sancin varsa hiç bekleme belki kasilmadir ama sen yinde gozuk bı doktora
MDT Kamile71 yürüyüş yapma dinlen. Ilık bir duş al duşta kramp giren yere hafif hafif masajlar yap.Duştan çıkınca uzan zeytinyağı gibi bir yağla masaj yap karnını üşütme ama. Geçer inşallah.
Kamile71 Kaderimm hareketleride çoğaldı bugün çok hızlı hareket ediyo hiç durmuyo , belime aşırı sancı girmiyo ama ne bileyim karnıma gaz sancısı gibi ara ara batma oluyo
Kaderimm Kamile71 belinde fazla ağrı yoksa rahmi yerinde tutan bağlarda gerilme ağrıya neden olabilir cnm kadın doğum uzmanının evinde çalışıyorum aynısı banada olmuştu bu şekilde cvp vermişti magnezyum desteğide al demişti
Kamile71 Kaderimm magnezyum da kullanıyorum ama korktum bugün yatış seklimden kaynaklandı galiba uyanır uyanmaz bir kramp girdi bebek hareketleride çok fazla hiç durmadı bugün
Kaderimm Kamile71 Ilık bı duş üstüne nemlendiriciyle güzel bı masaj yap yada yaptır cnm umarım düzelir 🤲