Ipeksu Reglim 7 gün gecikti bugün gidip idrar testi yaptım hamileyim.hemşire arkadaşıma sorduğumda son adet tarihime göre 4 haftalık gebe olduğumu söyledi hemen doktora gitmeli miyim?
metehaninannesiii Ipeksu ben hemen gitmedim 8.haftada gidip kese hemde kalp atisini öğrendik ama sağlık ocaginda ki doktor kullanmam gereken ilaçları vermişti
Rusen96 Ipeksu hamileliginizden eminseniz bir kaç hafta daha bekleseniz daha iyi olur gibi. Çünkü şimdi kalp atisi da duyulmaz kese olmussa bebek bile görünmeyebilir. Çünkü çok erken daha
byzza16 Ipeksu bende adetime 6 gün kala ogrenmistim ve hemen gitmiştim doktora. Kese falan gözükmedi tabi çok küçük olduğu için. Sonra vakit geçmek bilmedi ☺️ biraz bekle bence 1 hafta sonra git
Ipeksu Rusen96 tüm belirtiler var mide bulantısı sürekli uyku hali ve adet olamadığım için inanılmaz şişkinim
Rusen96 Ipeksu idrar testinde de çıkmış zaten o zaman biraz daha bekleyin ondan sonra erken gitmek pek iyi olmuyor. Ben 7 haftalikta gittim ultrason da tam belli olmadi alttan vajinal muayene ile bakıldı yani geç gitmek daha iyi gibi
Ilkayy Ipeksu şuan gitsende doktorlar bişey göremiycek canım en iyisi 6 hiç veya 7 haftalıkken git benim 6 haftalıkken kalp atışı duyuldu
gokturkefe Bende 4 5 haftalıkken öğrendiğimde gitmiştim düşük riski vardı hiç kanamam olmadı ama kese etrafında kanama vardı progestana başlattı 2 hafta kullandım gittim hem kalbini duydum hem riskim kalktı ortadan
ratatosk Ipeksu sadece idrar testi yeterli değil kan testi yaptırsanız daha iyi olur 2 gün ara ile en az yüzde 60 artışı görmeniz gerekiyor. Sağlık ocağından verebilirsiniz testi. Daha sonra beta hcg değerine göre dr a randevu alırsınız