Minanin_Annesi Kızlar bebeğim bu gidişle 4 kilou hatta 4.5 ü geçecek gibi nasıl doguracam diye korku başladı sezeryan da olsa ne yapacam kilo almaması için ne yapmalı?
demiray Minanin_Annesi kilosu her zaman söylendiği gibi olmuyo diye biliyorum siz içinizi ferah tutun bence
Betllll Minanin_Annesi cnm yemene biraz dikkat et tatlı gıdalardan uzak dur hamur işi flan bnm domtorumda önde gidiyo 15 gün demişti tatlı flan yeme diye öneride bulundu korkma bebek zayıflamaz ama kilo alımı dururr dedi 1 ay sonra bidha gittim 5 gün geri gelmiş yani 10 gün önde aynı şekilde devam et düzene giricektir dedi 😇 dene gerçi az kalmış senn ama bi ihtimal işte 😂
MasalAlparslanMom Minanin_Annesi bana 34te bebek 2900 dediler. İri bebek olacak 37 . Haftaya kadar 4e yaklaşırsa sezeryan tarihi veririz dedi doktor. 1,5 önde gelişimi falan bi dünya terane. bugün 36+6 başka bi özele gittim 2750 dedi kilosuna 👼🏼🤷🏻♀️🤷🏻♀️
HalimeElifYilmazKurt Bana 3.5 kilo dediler ilk bebeğimde başı büyük normal doğuramazsın dediler açsan saat 4 de gel sezeryana alalım dedi 38. Haftada aynı gün sezeryan oldum 4470 gr doğdu
Busedoruk Minanin_Annesi cabjm 39+5 im suamda 3.900 kilo sali.gunune kadar bekletiyolar 4 e kadar normal dogum yaptırabiliririm.fazla gecerse sezeryan dediler banada bende de hem normal hem sezeryan korkusu basladi..
Arasinannesi Minanin_Annesi benim 35 de 3.680 gr di. 3 hafta sonra 4ü geçerse Sezeryanla alıcaz dedi doktor:( Dipnot: 5i bulabilir dedi 😥
cigdmpkr Arasinannesi Oh maşallah siz ne yiyosunuz boyle ekstra farklı yediğiniz birşey varmı bnmki biraz zayıf keşke boyle kilolu olsa 😒
Minanin_Annesi Zeynep_58429 Düzenli beslendim süt yoğurt kuruyemiş incir ceviz gibi yumurta çok aldırıyor Bi de son zamanlar çok meyve yedim onun da etkisi oldu
Arasinannesi cigdmpkr yok kuzum aksine berbat bi beslenmem var midemden dolayı :( Çok da iyi birşey değil aslında. Normal doğumu engelliyor:(
Cansurella cigdmpkr kasar peynırı ve lır peynirinin protein ve kalsiyumu cok fazla yiyin görün benimkide 4 ü gececek gbi
Pcoslubiranne Minanin_Annesi Bana daha 24.haftada 5 kiloyu bulur bi gidişle dedi.Yemene dikkat et dedi 15 kilo aldım.26+3 olduk.Biz de genetik ama annem de ablam da iri doğum yaptı.Ne yapalım sağlıklı olsunlar da sezeryan oluruz.