minikbirkiz Asil_Egem vücutta dolaşan kan miktarı arttığı için damarlar genişliyormuş, bu durumda üstüne bir de açık tenliyseniz daha belirgin hale geliyor
Dubletombikdoner Cidden hiç yorum yokmus😁 ben el atam Bu damar belirginlesmesi çatlak gibiyse gayet normal 😊artik genişliyor büyüyor 😊
Asil_Egem Dubletombikdoner canım sen yorum yapana kadar ben bu postun varlığını bile unutmuştum 😂😂😂😂😂😂
Dubletombikdoner Asil_Egem hahaha😂😂😂ay allah seni malesef karnimizda bacagimizda nasıl çatlaklık varsa goguste de olabiliyor benimkiler de ayni asiri cok hemde birden buyuyorlar😊
Asil_Egem Merve1966 ama çatlak gibide değil sadece damar görünüyor belirginleşmiş bacaklarımda çatlak oldu mesela onlara benzemiyor 🥰
Duyguogunc Merve1966 çatlaklar kırmızı renkte olmuyormu kılcal damar gibi yani bende öyle oldu bacaklarımda falan göğüsümünde alt kısmı öyle ama kalın belirgin damarlar başka birşey
Asil_Egem Dubletombikdoner karnımda yok çok şükür şimdilik ama sürekli bakıyorum inşallah olmaz diye korkudan😂😂😂
Dubletombikdoner Asil_Egem genetik olduğunu düşünüyorum ne kadar kullansamda oldu ama biooil kullanılıyor 😊sende dene
Asil_Egem Dubletombikdoner yani benim annemde felan olmamış inşallah bende de olmaz🥰denicem mutlaka her ihtimale karşı