Masalimiz28 Merhaba kızlarrr uzun zamandır genital bölgemde sivilce gibi ama değil de sanki birşeyler çıkıyor patlatayım deyince çok acıyor bu şekilde sorun yaşayan var mı aranıxda varsa ne yaptınız da geçti ?
Dilekcnkn Masalimiz28 Jilet kullanıyor musun ? Bazen bazı jiletler alerji yapabilir yada uzun süreli kullanımda
Kaderimm Masalimiz28 Bende de ara ara çıkıyor cnm ama kendiliğinden geçiyor sıkmaya frlan calisma dağılır belki doktoruna şöyle belki ilaç verir
Masalimiz28 Dilekcnkn Başlarda kullanmıyorum ama artık canım çok acıyor ağda yaparken o yüzden kullanıyorum sık sıkta değiştiriyorum aslında ama
Masalimiz28 Kaderimm doğum doktoruna söylesem yardımcı olur mu acaba yada başka bir bölüm doktoru falan mı gerekli ?
Dilekcnkn Masalimiz28 Genital bölgen için ayrı bir jilet kullan iç çamaşırlarını sürekli ütüle günlük ped vs kullanıyorsan bir süre kullanma , patlatma ve kaşıma iç çamaşırını ütüleyip kullan inşallah geçer☺️
Mlhameliha Masalimiz28 her kullanmanda jileti at canım tek kullanımlık yap dikkat et enfeksiyon kapma doktorunada görün mutlaka
SerpilEsra Masalimiz28 bide agda yaptiriyorum esim bile dile getirdi bunu hic takmamistim kafaya aslinda ama bir doktora danisayim bende
Masalimiz28 Dilekcnkn Ütülüyorum öbür türlü kullanamıyorum hemen enfeksiyon kaptığım için ama inşallah geçer 😇
SerpilEsra Masalimiz28 benim doktorum bir sise icerisine 1 bardak elma sirkesi 6 bardak su karistir git gel onla sil yika ozel bolgeni diyor enfeksiyon icin oglumda hic kapmadim dene istersen
Ozlmaydn Masalimiz28 geçende bende olmuştu kıl kökü iltihabı elleme kendi geçecek demşti 3 gün çok fena ağrı yaptı çamaşır bile değdiğnde ağrıyordu 3.gün patladı rahatladım çok şükür 🤭
Susu41 Ozlmaydn merhaba benimde bikini bölgemde çıktı çıban, çok kötü ağrı yaptı 3 gün bugün cildiye merhem verdi biraz rahatladım iyice boşalmazsa cerrahi işlem yaparız dedi, sizinki tamamen boşaldımı, merhem kullandınızmı
Ozlmaydn Susu41 ben şmdi hamile olduğum için ilaç vermedi sen patlatma yayılmasın demişti ellemedm pek ama soğan rendeleyip suyunu sürdüm soğanı ısıtıp sıcakken oraya bastım filan öyle mi uç verdi bilmyorum ama uç vernce 3.gün sıkm dedm direk patladı zaten ben de patlayınca sıktm beyaz irin aktı ama 3 gün boyunca içinden yine sıvı geldi nokta şeklnde de olsa sonra durdu iyileşti şmdi
F_nur Masalimiz28 Bendede oluyor jilet kullanıyorum tahriş olduğunu düşünüyorum hemde jiletle yapincami bilmiyorum ama oranin cilttonu koyu diger taraflarima goreo niyeki