Hruu Kızlar Kayseri’de olanlar fikir yardımı yapabilir mi ? Çatlatma iğnesi kullanacağım bu ay ama doktor secemedim özellikle hüma Hastanesi’nde güvendiginiz doktor varmi ?
metehaninannesiii Hruu memorial ülkü aksoy tavsiye ederim kendi doktorum hüma olarak da ersat batmaz iyi diyorlar
Aysem3338 Hruu humaya gidiyordum hiç memnun kalmadım smdi erciyes kartala gidiyorum çok memnunum Mehmet karahancer çok iyi bir doktor tavsiye ederim
metehaninannesiii hellobaby0 aynen doktorumdan çok memnunum iyiki tanımışım onu eşi hangi hastanede onu yeni duyuyorum
hellobaby0 metehaninannesiii şehir hastanesinde bizim aile doktorumuzdu Askeri doktor askeri hastaneler kapanınca önce büyük doğuma sonra şehir hastanesine geçti Aynı zaman da üniversite de hoca
Hruu Kızlar size zahmet fiyatlarini biliyorsaniz onlari da yazın hem isimleri hem fiyatları bir degerlendirme yapmak zorundayım
beren_r Hruu bihter hnim ercys hstanesi 180 tl muayenesi erşat bey huma cahit bey huma 150tl muayenesi
metehaninannesiii hellobaby0 yaaa öyle mi bilmiyordum nasıl peki dokroru eşi ülkü hocadan çok memnunum
hellobaby0 metehaninannesiii hüseyin hoca mükemmel birisi keşke kayseride olsam da onda gözümü kırpmadan doğum yaparım öyle bilgisi ve ilgisi mükemmel benım annem ablam ben hep ona giderdik annemler hala Kayseri’de annem gider ablamın doğumdan önce kontrollerini yaptı Hüseyin hoca ama ablam Malatya da oturuyor Hüseyin hocada doğum yapamadı bende ankaradayım ama tek geçerim 🥰
metehaninannesiii hellobaby0 eşi gibi o zaman ne güzel birbirlerini bulmuşlar böyle doktorlar görünce çok mutlu olurum 💙