Hulyavolkan Kızlar bebişleriniz için hangi küvetleri tercih ettiniz.Giderlimi yoksa gidersizmi daha mantıklı bi türlü karar veremedim.
kelebeklerdeniz23 Hulyavolkan babyjem katlanabilir giderli küvet seti aldım kovası maşrapası da katlanıyor içinde yıkama süngeri ve küvet filesi var
Hulyavolkan kelebeklerdeniz23 bende o markanın düz mavi giderli olanına baktım indirimli tüm takım 105 TL ye geliyor sanırım onu tercih edeceğim🌸
Sulee_ anneyim_33 ben aldiğimda masrapayla kova kalmamıştı tek kuvetini aldım artik başka yerden alıp set yapacam birbirine😀😀
milena11 Hulyavolkan A101 den aldım 40 tl ye gideri de var. Çok uzun süreli kullanılmıyor zaten bebek küveti. Katlanabilirlerin fiyatları çok aşırı pahalı yinede yer kaplıyor 🤷♀️ gerçi benim evimde müsait ondan çokda önemsemiyorum
emiras59 Hulyavolkan katlanabilirler çok pahalıydı ben de gidersiz A101 den 50-60 arası bir şeye aldım ama benim koyacak yerim var sizin yoksa katlanır tercih edin 😊
cnskmc Hulyavolkan takip et canım ben gittigidiyordan aldım 290 a düşmüştü yanlıs hatırlamıyorsam cimri.com indirime girdikçe en uygun siteyi gösteriyor