Mrve2424 alpaslaninannesi bnde 31 haftaligim gecen hafta kontrolde bebek donmemis 34 e kadar donmezse sezeryan gunu veririz dedi. Devlete gidiyorum
alpaslaninannesi Mrve2424 Hadii devlette zorlamıyorlar o zaman normale. Ben devlette normal yapıyorlar sürekli diye söylüyorlardı çok tehlikeli zamanda mecbur sezeryan yapılıyormuş
umaydurununannesi alpaslaninannesi bılgım yok doktora ne olcak donmezse dedım bı daha kı geldıgınde donmezse konusuruz dedı
alpaslaninannesi umaydurununannesi Hakkınız da hayırlısı olsun inşaAllah sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı 🤲🏻
Ekvatoral alpaslaninannesi Evet bir kere dolanınca çok sıkıntj olmayabiliyormuş ama artınca sıkıntılar olabilir diye demiştir
GzmKa alpaslaninannesi dpktor daha iyi bilir. Benim doktorum da yerde gırgır yapma tarzi hareket et cok kendini yormadan azicik azicik dedi . Yaptim döndü
Whiteswan Benimde makat gelisli banada ev islerini efor sarfedecek isler yapma dedi yasakladi doktor ama kordon yok boynununda
alpaslaninannesi Whiteswan genelde hareket öneriyorlar ilk kez gittim açıklama da yapmadı o yüzeen sorayım dedim burda
2inciannelik alpaslaninannesi aynı şeyleri yaşadım ilk gebelikte ne yaptıysak da dönmedi üstelik kordon riskli . Daha fazla dolanmasın diye hareket etme demiş bunu anlamamak zor değil canım . Benim de öyle oldu çünkü zorunlu sezaryen oldum
alpaslaninannesi 2inciannelik Ya aslında demediği için böyle bişey hani kordonda var riskli olabilir diye tedirgin oldum bu doktora ilk kez gittim kimi doktorlar sezeryan yanlısı olabiliyor ondan sorayım dedim zaten devlette de görüncem ama burda da sorayım dedim
Busemirac alpaslaninannesi benim ilk bebeğim 38. Haftada ters dönmüştü normal istediğim için bekledik 39 da baş geliş oldu her an gelir diye beklerken 40+2 de tekrar poposunu döndü sezaryen olmak zorunda kaldım dönmek isteyince dönüyolar valla 🤗