Melikenur55 Arkadaşlar 2 defa hastane değiştirdim 17 haftalık gebeyim doktorlardan memnun kalmadım güzel ilgilenicek doktor öneriniz var mı?
mucizeannesi1 Melikenur55 halkalı da özel muayenesi var doktorun ben memnun kaldım ilgisinden dolayı bize uzak kaldığı için değiştirmek zorunda kaldım 😍 Doktorun adı GURKAN AĞRALI
Melikenur55 papatyaanneee papatyaanneee farketmez sadece İstanbul avrupa bölgesi olsunda inanın 5dakikada bakıp cıkartıyolar
papatyaanneee Melikenur55 Canım ben Küçükköy Avrasya hastanesine gidiyorum Atilla Okur’a tavsiye ederim uzun uzun bakıyor anlatıyor memnun kalacağını düşünüyorum
4434 Melikenur55 incirli Kendi muayenehanesi Dr murat öztürk 🙏 üstüne tanımam tanıyıp memnun olmayan kımseyı duymadım
mucizeannesi1 Duygu_52 doğum ücretleri için bir kaç hastane ile anlaşması var ama fiyat olarak ne kadar olduğunu bilmiyorum . Ama muayene ücreti 150 lira
Kestanesekeri Melikenur55 ben avcılar özel Florya Hastanesi’ne gidiyorum 1 ay önce başladım doktoruma diğeri 2 dakikada postalıyordu.tavsiye üzere gittim çok memnunum 20 dakika civarı tutuyor.seçil Öztürk muayene 145 lira