bebistonunannesi Merhabalar, eşimin işi sebebi ile Karaman’a taşınacağız. Hastane doktor önerileriniz varsa benimle paylaşabilirseniz sevinirim 😊 şimdiden teşekkürler 🤩 🌺
[silindi] bebistonunannesi devlet Hastanesi’nde Fatmagül Şencan Huriye ezveci özel hastane olarakta Selçuklu hastanesi Fadime Açıkel tıp fakültesindede Pınar hanım var bu doktorlara gidebilirsin kuzum ☺️
Ozgeybs bebistonunannesi merhaba Karaman tıpta bayram bey var ona gidiyorum ben tavsiye ederim çok ilgili 😊
Seda_ozdemir bebistonunannesi bende egitim arasyirmada ozden beye gidiyorum daha once tipa gittim bayram beye cok sevemedim uslubunu özden beyi begeniyorum ilgili fikir olsun
bebistonunannesi Ya teşekkür ederimm🌸 biri gördü sonunda. Fadime hanımın doğum ücretlerini biliyor musunuz ?
bebistonunannesi Ozgeybs merhaba, teşekkür ederim☺️ doğum orada yaptırıyor mu ve ücretleri hakkında bilginiz var mı ?
Ozgeybs bebistonunannesi Karaman tıpta ameliyathane yok ama bayram bey Selçuklu hastanesiyle anlaşma yapmış doğumlara giriyor. Bizim daha erken olunca doğum ücretini henüz konuşmadık ama 3.500 lira olduğunu duyduk