SevinHseyinAksu Selam😍 herkese Ankara da kadın dogum uzmanı lazım iyi olan bildiğiniz varsa Yazin özel hastane de calisan olsun onerilerinizi bekliyorum 🙏😙
Berna_K SevinHseyinAksu Merhaba, doktorumdan çok memnunum. Doç. Dr. Mehmet Fırat Mutlu kibar ve beyefendi. Doçent olduğu için de düz uzmanlardan daha çok yol gösteriyor.
deletedmom734 Ankara Meslek Hastalıkları-Hüseyin Yıldırım Ankara Tıp- Bülent Berker Bahçeci Tüp Bebek- Berfu Demir
Egumus En iyilerinden; hrs Ömer ALTUN benim doktorum3. Gebeligim 3 u de omer hocada oldu, Umit KORUCUOĞLU var o da cok iyi cukurambara arastirin derim
kckynssna Muhteşem hastane muhteşem doktor önerisi sunuyorummmm tabiki özel Ortadoğu Hastanesi günnur yüce 😍😍🤩🤩🐣🐣 tek kelimeyle muhteşem 😍🤩
Annesininkuzusu0911 kckynssna ortadoğu hastanesinden memnun musunuz bende oraya gitmeyi düşünüyorum ama çevremde kimse gitmediği için tereddütteyim
kckynssna Annesininkuzusu0911 hemde çok ama çok memnunum çalışanlar olsun hizmet olsun gerçekten çok güzel tavsiye ederim 👌🏻
Annesininkuzusu0911 kckynssna çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız gerçekten peki hiç gidip doğum yapan tanıdığınız oldu öu doğum da önemli çünkü
kckynssna Ben ankarada gurbetteyim burada kimsem yok arkadaşlarımdan felan da orada doğum yapan duymadım ama internetten araştırın derim, bende memlekette yapacağım doğumu inşallah onun için hiç araştırmadım o konuyu 😊