Gammzze Mrb anneler ben hastane çantasını hazırlamak için a101den büyük boy kilitli poşet baktım fakat bana çok küçük geldi siz hangi boyunu aldınız ya da alcaksınız ?
Scarlettinannesi Gammzze ekstra büyük boyu var koroplastın hepsiburadadan sipariş ettim her şeyi rahatlıkla aldı içine 👍🏼
Egitimcianne Gammzze evettt aynı durumu ben de yaşadım🙈 kilitli poşet aldım fakat boyutu küçük hakikaten.Mesela Müslin vs gibi şeyler koymak için aşırı küçük
Serpil-3 Gammzze ben de koroplastın fermuarlı olanını aldım güya büyük boy ama minicik bebek kıyafetlerini zor sığdırdım bebeğin çamaşırlarını alıyor merak etme
Sedakbyk Gammzze kumas satan yerlerde organze tul var metreyle satiliyor,terziye goturup agzi buzgulu yaptirdiginizda cok kullanisli oluyor boyunu istediginiz gibi yaptirabilirsiniz.
Yagmur515253 Efe_ia bebek çantasına koymak içindir malzemeleri ayırmak kolay ve temiz oluyor ben bebeğin malzemeleruni kilitli poşete koydum
Gamzeakd Gammzze ben organizer aldım bavul içi için 🥰 ama ikedada. Da kilitli poşet alıcam terlik şampuan faln koymak için 💕
matelove Gammzze a101de büyük boylarıda gelmişti ben a101den aldım fermuarlı kroloplastın büyük boyuydu battaniyesi vs sığdı olmadı bi sorun beşki başka şubesinde vardır.