Herkese selamlar 👋 nereden başlayayayım bilmiyorum ama eğer ikinci doğumdan korkan varsa hiç korkmasın çok kolay olduğunu söylüyorlardı ikinci doğumların ama ben yine de inanamıyordum ta ki doğurana kadar 🤷♀️ Çok hızlı oldu rabbim bebek bekleyen herkese rahat doğum nasip etsin💝 öncelikle doktor çok önemli. Benim en çok istediğim kesi olmadan doğum yapmaktı çünkü bebekle çok rahat ilgilenebilmek istiyordum. Doktorum Antalya’dan sayın Güray ünlü hanım Allah kendisinden bin kere razı olsun çok ilgili çok bilgili muhteşem ötesi bir kadın ♥️♥️ Şimdi gelelim doğuma, 21 mayısta kontrole gittim 39+5 günlüktük ama bende hiç bir doğum belirtisi yoktu bebeğin kafası aşağıdaydı baş gelişti yani. Ben korkmaya başlamıştım kendi sancımla olmayacak heralde ve bebek kilo alacak sezeryana dönecek iş diye ama öyle olmadı neyseki. Kontrolde doktorum her şeyin iyi olduğunu alttan muayene edeceğini söyledi ( ben çok korkuyorum bu muayenelerden ama Allah razı olsun eli acayip hafif doktorumun) ve baktı 2 cm açıklık ben şok😀 yarın sabah gel doğum başlıyor zaten şimdi nişanın gelir ve akşama sancılar başlar dedi tam da dediği gibi oldu her şey nişan geldi akşam sancı oldu ama hiç ağır değil çok normal hafif hafif düzenli değil ara sıra gelip gidiyor ben uyuyorum takmıyorum 🙃 sabah oldu 10 da hastaneye yatışım yapıldı ama hala sancılarım çok çok hafif ( bu arada Meryem ana otunu suya koydum çıktım yola o giderek açıldı) hemşire baktı 6 7 santim açılmış ben yine şok😀 hemen doktorum geldi hadi dedi doğuma gidiyoruz dedi ben doğuracak mıyım dedim evet dedi gülerek 😃 neyse çıktım çatala baktı tam kafası gelmemiş daha dedi suyumu patlattı hadi biraz yürü dedi kaka gelmiş gibi hissedersen söyle dedi indim beş dk yürüdüm galiba geldi dedim çıktım çatala bir çığlık tufan çıktı bebeğim 🥰 vee tabiki kesi yok suni sancı yok epidural yok her şey aşırı doğal sürecinde beni hiç yormadan ilerledi doktorumdan Allah razı olsun her şey onun sayesinde şuan çok iyiyiz bebek ve ben. Rabbim herkese Yardımcı olsun. Sormak istediklerinizi cevaplayabilirim🙂