Esinns shinemuu doktor yazarsa olur ama bende 30.haftada gittim haftaya bir daha gidicem almak için senin doktorun 2 hafta önceden yazar mı sorarsın olmadı
Esinns Oreganoo çok iyi olmuş bugün kafama çok taktım ama iyiki burası var sorunlarımızı paylaşıp cevaplar alabiliyoruz ☺️
Delice_zeytin Elif2934 daha geç almak olmuyor değil mi ? Bir de ödemeyi doğumdan ne zaman sonra yapıyorlar acaba ?
Elif2934 Delice_zeytin daha geç olmaz 32.haftanızın içerisindeki tarihlerde hastanede kaydınızın olması gerekli ödemede doğumunuzu yapıp izin hakkınızın bittikten sonraki ayı takiben yatıyor
Delice_zeytin Elif2934 o raporu alıp nereye veriyoruz ? Ben şuan evdeyim ama sigortam yatıyor çalışabilir raporu almam mı mantıklı olur ? Yoksa çalışamaz raporu mu ? Ödeme olarak fark ediyor mu miktarda veya zamanlama da
Elif2934 Esinns ister çalışamaz ister çalışabilir raporu alabiliyorsunuz sizin kendinizi iyi hissetmenizle ilgili bir durum ama çalıştığınız artı günlerinizi zaten işyeriniz maaş olarak yatırıyor. Sizin raporu aldıgınız günden sonrası devlete yansıyor
Esinns Delice_zeytin ücretli izin 4 aylık bir süreç sonrasında eğer isterseniz 6 ay ücretsiz izin hakkınız var
MDT Esinns ben yarın tam 32 oluyorum ve yarın alacam raporumu. Bana hastanenin rapor servisinden tam 32+0 da gel demişlerdi
baby_mama Elif2934 ben yeni atandım o yüzden belgelerimi yeni teslim edeceğim 33+6′yım. Şimdi alamaz mıyım rapor 🙄
Elif2934 baby_mama alabilirsiniz ama 2 haftaya yakın gün kaybınız olur hem ödemenizi alırken hemde işe daha erken dönersiniz doğumdan sonra
Esinns mco yok canım özel sektördeyim ben bizim işyerimizde hamileler çalışıyor o yüzden bende uzatmayı düşünüyorum