anneligeadimadim Merhaba hanımlar, regliye 4 gün kala ovulasyonu böyle olup hamile olduğunu öğrenen oldu mu?https://www.hizliresim.com/aimvtbq
Seraykg anneligeadimadim canım ben tam adet olacağım gün yaptım daha koyuydu bundan zamanla seninki de koyulaşabilir bence ve benim sonucum pozitif çıktı
Sevenikikalp anneligeadimadim benimkide şuan böyle benimfe 4 5 gün var eger tabi adet gelirse inşallah hamileyizdir
Bebek9898 anneligeadimadim  benimde adete 6 gün var Ovülasyon böyle 🤷♀️
Bebek9898 derya45 askım gebelik testi yaptım şu 5 tl lik olanlarla hic bişi cıkmadı 🥺 hatta adet ağrısı vuruyo hafiften Bu aydan da umudum yok 😥
Sevenikikalp Bebek9898 aynı sekilde bende yaptım cıkmadı benimde göğüslerim cok fena sancılarım batmalarım var yarın kan vericem en kesin sonuç
Bebek9898 Sevenikikalp bende hic tık yok Göğüs ağrısı filan hic yok 🤷♀️ Sadece adet olcam ağrsı var Bugun yarın adet olurum ben🤦♀️ İnşallah güzel haberler verirsin bize😘😘😍😍🤲
sumeyraballl anneligeadimadim t c den koyuysa gebelik vr ovülasyonlr da hamilelikte c silik t koyu olur
Nazmel Bebek9898 döllenirse gitmez canım niye gitsin ki sen sor yinede bi istersen gebelik testi ne zaman yaptın ?
Bebek9898 Nazmel 5 tllik olanlardan sabah yapmıstım Olsa cıkardı galiba Ne bilim yoruldum her ay beklemekten 🥺
Bebek9898 Nazmel ayın 14 ünde yumurtladım daha sonra hic silik olmadı hep koyu gitti hala koyu devam ediyo 🤷♀️ Bişi anlamıyom Adet olunca doktora gitcem hormonlara baktırcam Hormonlarıö bozuldu heralde yada psıkolojim 😂
Bebek9898 Nazmel kürtaj oldum ondan bozuldu dengem Pco yoktu bildğim Hiç bi doktorda öyle bişi demedi Cok da anlamıyorum pco olayını acıkcası Siz daha iyi bilirsiniz 🤷♀️