Zumrut1996 Yasinimm benim kocam doğuma girmedi çocuğu gördü işe gitti ikincidede öyle olur normalde kocan bunları düşünmeli hamilesin Allah korusun bişey olsa ay o kaynanaya yüz verme valla benimde var en iyi ben bilirim cekilmez
Zumrut1996 Yasinimm benden sana tavsiye yüz veemiyceksinn herkes haddini bilecek yoksa başını agritirlar
Anesanne Yasinimm anladım da canım senin eşin ameliyat olacak olsa annen seni göndermese dinler misin? Ben dinlemem koşar giderim
Yasinimm momsboys çok güzel inşallah benim ki de sürpriz yapar gelirde o zaman çok mutlu olurum işte ama nerdeee 🤦♀️
Lokumunannesii Yasinimm olayı sakin mi karşılıyorsun yada hiç bişey demedin mi eşine vallahi öyle bir durum da olsam ortalığı yıkarım ben Doğum yapcam eşim Yanımda yok😣
Lokumunannesii Yasinimm Allahım bu kaynanalar ne böyle ya? Bu kadar mı ogulcu madem öyle oğlunu paylaşmak istemiyor neden evlendırıyor onu da anlamıyorum Allahım sen uzak eyle
Burcu10 Yasinimm benim eşim askerde uzman. İzin vermezlerse bırakıp gelecek benim doğumuma düşünün yani mesleği bırakıp gelecek. Ne demek annesi göndermiyor bu devirde çok saçma