Mucizem80 Kızlar ben şu an 16 haftalık hamileyim ikili üçlü tarama yaptırmadım detaylı ultrason yapmayı düşünüyorum sıra bulmak zor diyorlar ne kadar erken almalıyım randevu bı de nerde ne kadara yaptırdınız yardımcı olur musunuz
yasemin333 Mucizem80 şinasi çiftçi 300 tl nakit, kartla 350.Bir de eğitim araştırmada perinatolog var randevu almak zor yeşil alan açılması lazım kadın doğumdan.Şinasi hocada 2-3 gün önce alman yeterli
Selly Mucizem80 Ultra emar görüntüleme merkezinde yaptırdım perinatolog gelen doktor 450₺ ücreti var nakit 400₺ ödedik memnun kaldik
Mucizem80 yasemin333 çok teşekkür ederim canım bu 300 TL muayene dahil mi yoksa ekstra ücreti mi hangi hastane bu arada Şinasi dediğiniz
Mucizem80 Selly neresi burası muayene hariç olan ücret mi bı de çok özür dilerim hepinize soruyorum ama
Mucizem80 yasemin333 detaylı ultrason dediğimiz şey ne kadar sürüyor ve sonuç gibi birşey oluyor mu elimzide belge filan
yasemin333 Mucizem80 en az yarım saat sürüyor tüm organlarına bakıyor tek tek mesela şurası kalp normal diyor.En son bittiğinde raporunu oluşturuyor imzalatıyor o bizde kalıyor sorunuz var mı diye soruyor a4kağıdına basılı renkli fotoğrafını veriyor.
Mucizem80 yasemin333 çok iyi bu duruma sevindim çünkü aynı gün kendi doktoruma da gitmeyi düşünüyorum ben ona gösteririm diye düşündüm
yasemin333 Mucizem80 her şey dahil fiyata.Kadir yaman kliniği var tugayın karşı tarafında orda birlikte çalışıyorlar
Mucizem80 yasemin333 canım meraba nasılsın Aklıma birşey takıldı daha önce detaylı ultrason için sormuştun size ben geçen hafta Şinasi bey e gittim bize sadece bı rapor bı de tek bı foto verdi bazı kimseler video dan fotolarrdan bahsediyor o farklı birşey mi yoksa detaylida veriliyor muydu
Mucizem80 yasemin333 yaa bende canımı sıktım hazır boşu boşuna desene o kadar para verdik ekstra birşey yok diye bizimki çok uzun da sürmedi aslında çok öyle birşey konuşmadı da bizimle
yasemin333 Mucizem80 20-30 dakika anca sürdü bizimki muayene boyunca konuşmadık hiç kendi anlattı sadece çok donuk bir adam bir şey sormaya çekiniyor insan ,muayene bitti soracağınız bir şey var mı diye sordu o zaman konuştuk