Busra37 Akoalalover bunu biz değil doktor söyleyebilir. Kızımın kan değerleri normaldi o yüzden pekmez yeterli demişti hemşiremiz tabi ek gıda zamanında 4aylıkken değil. Ben 4 6ay arası vermemiştim ondan sonra sorduğumda bu cevabı aldım
Eybi Akoalalover kabızlık yapıyorsa doktorunla konuş ilacını değiştirsin. Bende çok çektim ilacı değiştirdim rahatladım.
Eski9 Akoalalover tutmaz malesef bende kabızlık yüzünden şurup gibi olanlardan kullanıyorum çok şükür kabız etmedi onları deneyebilirsin
zippirana Ayni souyu doktoruma sordugumda bir kase pekmezi yiyebilirsen ve şekerin yukselmezse neden olmasin demisti. Pekmez ne yazikki belki korur degerleri ama depolari doldurmuyor
lily-11 zippirana aynen benimki de aynı şeyi söyledi kilolarca pekmez tüketmen lazım hapın yerini tutması için dedi😅
zippirana Akoalalover beraberinde destekleyici bir seyler isteyebilirsiniz doktorunuzdan çok geçmiş olsun 🙈😊
HavvaMerve Akoalalover şurup şeklinde olanı canm oligofer fol günde aç karına üç kere kullanıyorum 🤦🏻♀️
CaglaSenol Akoalalover hap degilde solüsyon isteyin. Tek kullanımlık şişelerde kan ilaclari var onu yazdi bana doktorum ilk hamileligimde ben de çok sıkıntı yaşamıştım o solüsyon hic kabız yapmadı hem tadi da cok guzel . Dogumdan sonrada onu kullandim
lily-11 Akoalalover ben kuru kayısıdan nefret ediyorum o yüzden kabızlığı çok çektim. Şimdi taze kayısı çıktı ondan yiyorum bi iki tane epey faydası Oldu