Sisi Sinemdmrcoglu ya eşlerin yardımı büyük kolaylık oluyor gerçekten ama herkesin şartları farklı işte çok haklısınız
Neslihanbew Sisi anlıyorum çok iyi sizi aynı durumdayız hormonlardan herhalde uyuma isteği yorgunluk h bir şey yapmak istememe hepsi var bende çoğu zaman sadece yanında duruyorum öylece geçicek ama az kaldı )
Sisi Neslihanbew inşallah ikinci doğunca da hiç vakit ayıramıcK gibi hissediyorum inşallah öyle olmaZ
Neslihanbew Sisi onu bende merakla bekliyorum biraz korkuyorum da annem belli değil gelicek ama en fazla 2 ay kalıp gidicek sonrası tek yaşayıp görücez neler oluyor
Sisi Sinemdmrcoglu her erkeğin de kapasitesi farklı ama gerçekten kimisi gerçekten yapamıyor üzerine gitmemek gerek 😁
Matahari Sisi benim de hiç bişeyle ilgilenesim yok ne çocukla ne iş güçle bütün gün elimde telefonda yatsam kimse ilişmese diyorum
Sisi Neslihanbew anneniz gelse bile çocuklarımız bizi istiyorlar maalesef ama annelerimizin de ev işine yardımı olur daha çok vaktimiz olur ilgilenmeye 🥰 herşeyin hayırlısı inşallah bi şekilde büyücekler
SutlacimiYedimmiBen Sisi hamilelikte az cok ilgilenebiliyordumda suan kardesi oldu buyuk oglum 1 haftadır babasini anne yerine koydu resmen☹
Sisi SutlacimiYedimmiBen yaa öyle demeyin inşallah yakında düzelir bence bu duruma da kendimizi alıştırıp ona göre Zaman ayırabilcez çocuklara inşallah