Zelsonr Ayceycev He valla yaaa🤦 Benimde şuan belim çok ağrıyor birde bazen öyle bir baskı yapıyor ki,nasıl anlatsam yani oturagima ağrı giriyor
Ayceycev Zelsonr tahmin edebiliyorum, insan ayaktayken iki büklüm oluyor, bazen bi hareketler yapıyor şaşıp kalıyorum valla
Ayceycev Zelsonr dün ve önceki gün çok sakindi normale göre, anam bugün tam tersi hic yerinde durmuyor, bi de yollardaydım bugün birkac saat, hic durmadi 😁 ayy gelsinn artık ya sabredemiyorum 😁 sen ne alemdesin
Zelsonr Ayceycev Anladım canım,hemde nasıl yaa bende çok istiyorum bisn önce hayırlısıyla kucağıma almayı🤪😂😍 Valla uyutmuyor o kadar hareketli ki resmen yatağı dövüyor nereye dönsem ayni🤦 Uykum varrrr😔
Zelsonr @Ayceycev Canım napıyorsun nasılsın varmı belirti falan? @AydanSahinSaban Sen napıyorsun nasılsın canım elizimiz nasıl inşallah iyisinizdir,tabi yorgunsun artık. Nasıl gidiyor bebişli hayat💚
Ayceycev Zelsonr sabah kalktığımda karnımın altı çok aciyordu bugün ama belirti yok 😥 sen de var mı canım biseyler?
AydanSahinSaban Zelsonr cok uykusuzum eliz hep ağlıyor dün gece hic durmadi atesi 37 idi normal mi bilmiyorum gazi vardir diye ugrastk ama bi huysuzluk vardi anlamadik ne oldugunu. Ameliyat yerm hala agriyor yardimsiz yatip kalkamiyorum. Ama kucagima alinca her sey bitiyo. Siz nasilsinz. Az kaldı Allah’ın izniyle sabredin insaallah saglikla kavusucaksinz bebislerinize ❤️ @Ayceycev
Zelsonr Ayceycev Bende de yalancı sancı var ve kasıklarımda çok baskı var. Ama onun dışında belirti yok canım🤦 Pazar günü gidicem bakalım
Ayceycev AydanSahinSaban 36-37 aralığında olması normal canım.. zorlama ameliyat yerini, dinlen boşver, o da yakın zamanda gecer inş
Zelsonr AydanSahinSaban Anladım canım Allah kolaylık versin. Normal canım korkma. Tabi ya kolay ki ameliyat sonuçta. Ohh ne güzel darısı başımıza inşallah 🤲 Bende iyi gibiyim bilmiyorum yaa stres heyecan hepsi bir arada ne zaman gelicek diye düşünüp beklemek zor. Amin inşallah canım benim 💚
Ayceycev Zelsonr ya son 15 dakikada ayaktayken vajinama bıçak sapliyolar gibi oluyo yani sesli inledim o kadar acıtıyor iki büklüm oluyorum, sende oldu mu hic?
Zelsonr Ayceycev Evet canım bana da oluyor yaa. Çok baskı yaptığındandır karnım o kadar aşağıdaki gören der şimdi dogurucam🤦 Kazasız belasız bir doğursaydık😔
Ayceycev Zelsonr gittim canim 3680 gr olmuş bizim tosun, doktor bol bol hareket yap haftaya doğur valla 4ü geçer yoksa dedi 😬 nst de hiç sancım çıkmadı ama Arven kafasının bir bölümünü kanala sokmuş, yerleşimi güzel, bolbol hareket yap bu hafta dedi
Zelsonr Ayceycev Aynıymış bizim melekler😂 He valla bende korkuyorum yaaa, ya 4 ü geçerse diye🤪 İyi bari en azından bir gelişme var🤭 Ee öyle yap bakalım sağlıkla gelsin inşallah. Ben yarın 39+0 olucam ama tık yok,sadece dün gece biraz değişikti ama şuan yine normal😣
Ayceycev Zelsonr seninki kanalda degil mi? Değilse pilates topunda hareketleri yap, merdiven in çık canım hatta bir de elinle yerleri sil bu da işe yarıyormuş 😂 ben gecen gun yapmıştım 😬ben mesela kanala indiğini tahmin etmiştim vajinaya cok yakın hareketlerini hissediyordum elimi koyunca da orda pıt pıt atıyordu , hakikaten de oradaymış
Zelsonr Ayceycev Kanalda olup olmadığını her sorduğumda aldığım cevap “ yeterince aşağıda” 🤦🤦 Pilates topu almadım canım yaa 😔 Tamam canım yaparım. Her gün 7 tane hurma yiyorum. Ohh iyi yapmışsın işe yaramış demek ki. Bende vajinada çok hareket hissediyorum yaa. Bilmiyorum canım bakalım bizi neler bekliyor. Sen özele gidiyordun demi canım