Zelsonr AydanSahinSaban Olsun canım biliyoruz sen iyi olda gerisinin bi önemi yok💕 Sende kendine iyi bak dualarım seninle canım 🤲💜 İnşallah canım inşallah
Zelsonr @Ayceycev @AydanSahinSaban Kızlar bu iki pijama takımını sipariş verdim inşallah sorunsuz gelir dua edin lütfen biraz tereddütteyim ama mecbur internetten sipariş verdim çıkıp gezip bakamıyorum sizede fikir olur belki 🤲🤲🤷 https://resimyukle.link/i/K9CnV https://resimyukle.link/i/K9K4G
Zelsonr Ayceycev Valla canım XXL aldım doğumdan sonra giyeceğim için olur diye tahmin ediyorum ama bakalım hayırlısı olsun inşallah 🤲💜
Zelsonr Ayceycev İyi pineklemeler🤣 Bende sabahtandir temizlik yapıyorum çok yoruldum şimdi oturdum yemek falan da hazır bitti ama bende bittim😢 Çok üzülüyorum bu kadar oğlumu yorduğum icin ama napiyim kimse yok ev temizlik istiyor. Ayaklarım belim heryerim ağrıyor 😞 Bu arada ana sağlığa gittin mi naptın
Zelsonr Ayceycev Normalde oluyor canım hatta dün yapma dedi bırak izinli günümde yaparız diye ee izinli gününe bir hafta var. Ama ben dayanamadım ona da kıyamıyorum çok yoruluyor. Ama yemin ettim bir daha elektrikli Süpürge yapmiycam. Dün gece hiç uyumadım sabah kadar ağladım kolum çok ağrıyor akşam acile gidicem çünkü geçmiyor. İyi yapmışsın canım inşallah ağrısız geçer 🤲 Hadi hayırlısı olsun bakalım 💓
Zelsonr Ayceycev Yok aşı olan sol kolum. Ağrıyan sağ kolum. Temizlikten dolayı artık damarıma kaslarima ya da liflerime bişi oldu sanirim yaaa 😢 Bilmiyorum dua et nolur akşam acile gidicem bakalım inşallah kötü bişi yoktur
Zelsonr Ayceycev Gittim canım serum taktı, yüksek ihtimal sinir sıkışması dedi,yarın akşama kadar iki saatte bir yirmi dakika buz uygula dedi eğer geçmezse emar için randevu al dedi. Şuan sızlıyor elim kolum 😞
Zelsonr Ayceycev Haklısın canım ama en aza indirgemeye çalış 😍 Bende hamdolsun iyiyim kayınvaldem dün geldi o yüzden iki gündür çok yoğunum ve çok yoruluyorum her yerim ağrıyor. Kolum da biraz daha iyi ilk güne göre hamdolsun 🤲
Zelsonr Ayceycev Evet bir buçuk saatlik mesafede köyde oturuyor canım. Evime en son beş ay önce gelmişti. Çünkü köyde işleri var peynir köy yağı falan yapıyor. O gelince de tüm kardeşleri falan bana geliyorlar