AydanSahinSaban Zelsonr keske market posetlerini tasimasan cok fikkat et lutfen, ben bi tane sut alip gelmek istemiyrum nolur nolmaz diye 🥺
Zelsonr AydanSahinSaban Doğru canım haklısın ama eşim çalışıyor kahvaltılık ve çocuklara bişiler aldım mecbur akşam geliyorlar çünkü şuan yoldalar. Rabbime emanet edip çıktım yola. Ya birde ne diycem A101 e gittim gelmemisti anne yani yatağı numarami aldı gelince ararim sizi dedi. Sen gittin mi 🤔
Zelsonr AydanSahinSaban Babamın arabasıyla gidicem de, dönüş büyük ihtimalle otobüsle olucak. 10 saat şahsi arabayla,otobüsle 12 saat sürüyor canım
Zelsonr AydanSahinSaban Yaa işte bizim de yoktu 19. Haftaya kadar ama eşime de kıyamadım. Allah razı olsun anlayışlı asla katı düşünceli değil ama yine de benim içim rahat etmiyor. Ama ilişkide de canım çok yanıyor ve eşimde kıyamıyor sonra oda yarım kalıyor😞Bende diyorum doğumdan sonra inşallah herşey güzel olucak sağlıkla gelsinde bebişlerimiz🤲Evet işte ben orgazm olunca değil de ilişki esnasında canım çok yanıyor
AydanSahinSaban Zelsonr zeytinyağı sür diyolar kaygan olursa acımaz diye denemedim acıması cok normal kuruluk filan oluyormus eger cekinmezsen doktora sor belki birsey olmaz bebege derse sende kafan rahat bir şekilde acisada icin rahat yaparsin en azndan
AydanSahinSaban Zelsonr ben dün ugradim a101 e coktan cikarmislar ve bitmis ilk defa bir sey aldim müslin kalmisti onu aldim 🥺😍 cok heyecanlandiim Arabayla rahat gidersin ama otobüs cok sknti olmaz mi kuzum lavabo ihtycn olmuyo mu cok
Zelsonr AydanSahinSaban Yaa internetteki gösterim bugünü gösteriyordu. Bende erkenden gittim ama gelmemiş dedi🤦 Yaaa ne güzel devamı da gelir inşallah💕 Tabi yaa insan heyecanlanmaz mı 😂🤭 Bende bir heyecanla gittim ama maalesef 😞 Yok canım uzun yolda zaten çok yiyip içmemek gerek hem bulantı olmasın diye hemde çok lavabo ihtiyacı olmasın diye. Birde beş altı defa mola veriyor o yüzden rahatım birde büyük ihtimalle babamın arkadaşı olur yani acil bişi olsa ilgilenir😍😉
AydanSahinSaban Zelsonr iyi bari kuzum sag salim gidip gelmeyi nasip etsin Allah, bir sey olmaz zaten icin ferah olsun. bende okul kapaninca gidecegim insallah dönüşte 32-33. Haftam filan olacak umarim sknti yasamam😕 A101e niye gelmemiski geldi btti dediler bana
Zelsonr AydanSahinSaban Ayy amin inşallah 🤲💜 Yaa inşallah sende kazasız belasız gidersin benimde dönüşüm 28,29. Haftalara denk gelicek canım. İnşallah bişi olmaz yaa rabbim korusun🤲Yaa bilmiyorum niye gelmemiş bende anlamadım
Zelsonr Ayceycev Canım o konu hakkında bazı yazılar okumuştum zamanla düzeliyormuş. Doktor bişi dedi mi. Başka nasılmış Zeynep Arvenimiz kilosu boyu yerinde mi prensesin 😘
Ayceycev Zelsonr yani takşp etmek lazım genelde 10 tanenin 8i düzelir dedi. Onun dışında herşeyimiz çok iyi şükür, yüzünü de gösterdi 😃 501 gram olmuş 😬 boy söylemedi
Zelsonr Ayceycev İnşallah o 8′in içinde olur minik prenses ama kendine stres yapma bu konuyu Rabbime emanetler 🤲💜 Ohh ohh iyi😍 Yaa ne güzel kime benziyor tahminimce🤔🤭Maşallah iyiymiş baya kilosu👌Canım sana bir kağıt verdi mi sonuçla ilgili Fl yazan yeri bana söyler misin sana boyunu soyliyim
AydanSahinSaban Ayceycev canim eliz 20+6 da iken 450 gram 23 cm idi onunda iki bobreginde buyume var hafif dedi. Duzelir dedi inşallah duzelir bziimkilerinde kuzucum. Ne guzel, Zeynep Arvenimiz yüzünü gostermis annecigine afern uslu kiza ❤️
Ayceycev Zelsonr insan yine de tedirgin olmuyor değil …. babasına benzeyecek galiba ya ona benzettik😅 FL yi diyosan 3.72 cm canım
Zelsonr Ayceycev Olsun iyi düşün iyi olsun canım💜 Yaaa tam anlamıyla babasının kızı demek ki😂😂🤭 26 cm canım