Kereminannesiiiiiii Merhaba kızlar. Kimler detaylı ultrasonunu nerede yaptı ve ücret neydi yazabilir mi? Hem bana hem de detaylı ultrason için hastane, ücret bilgisi bakanlar için fikir olmuş olur.
Ysmmmnn Kereminannesiiiiiii elazığda yaptırdım özel hayat hastanesinde bormal muayene 160 aytıntılı 80 tl
Melikecskn2303 Kereminannesiiiiiii kayseride tuncay başbuğ da 500 tl ye yaptirdim 1 saat baktı ilgi alaka çok güzeldi tavsiye ederim kesinlikle
Cennet-polat Kereminannesiiiiiii yer şehir ve hastaneye göre çok fiyat farkı var. Canım Denizli Özel Egekent Hastanesi’nde 250tlye yaptırdım bı başka hastanede 300dediler
Kereminannesiiiiiii Ysmmmnn çok uygunmuş ben istanbul Bağcılar medipolde fiyat aldım ama 1000 TL dediler devlette mi yaptırsam diye düşünüyorum açıkçası ama ilgi alaka nasıl olur bilmiyorum 😏
zeynepemiromer Ysmmmnn ne kadar uygun ya malatya ya geleceğim bir haftaya orda da fiyatlar aynimidir yaptirayim malatya da
Gkc123 Ysmmmnn ya ben de Elazığ da yaptırmak istiyorum da daha önce gitmedim sadece detaylı ultrason için kabul ederler mi ?
Ayssunn Kereminannesiiiiiii canım bende medipole gidiyorum her ay ama 1000lira detaylı ultrason için dediler diye avicenna hastanesi var esenler de 570liraya orda yaptıracağım diğer ay , Medipol bazı konularda çok pahalı
ruveyda14 Kereminannesiiiiiii banada 1100 TL dediler ben yine Bağcılar’da 280 TL’ye buldum radyoloji bakıyormuş ama kararısz kaldım cidden randevu da aldım ama iptal etsem mi bilemiyorum Medipol cok pahalı
Melisabayndir Maltepe tıp markezi 360₺ Güzeldi 3 tane de renkli fotoğraf verdi ama ben 23. Haftamda gittim suratını falan daha detaylı gördüm 🎈
Kereminannesiiiiiii Melisabayndir banada doktorum 21-22 de git dedi sizin gittiğiniz yerde uygunmuş ne kadar sürdü muayene
Ayssunn Melisabayndir ne kadar sürüyor bakmaları bir de ilgileri falan nasıldı ben Avrupa yakasında oturuyorum olmadı oraya gelio yaptırırım
esmerrmm Esma__ erbil cakar üskudar zeynep.kamil devlet hastanesinde degilmi bende ona randavu aldim bedava 😄
Bebekbebek1 Esma__ bende Erbil beye haftaya perşembe randevu aldım ona gideceğim, 20+6 haftalığım şu an
Kuzeyegemoms Ayssunn o hastaneyi biliyorum hiç güzel bi hastane değil avicenna .bence 570 oraya vereceğinize 600 TL Ali ekize verin o muhteşem bi doktor bu alanda
Melisabayndir Kereminannesiiiiiii yarım saate yakın sürmüştür zaten herşeyi söylüyor kime benzediğini bile 😂 birde rapor veriyor herşeyi ordan okuyabiliyorsun 💙