Gizemmm91 Merhabalar herkese 🤗19.haftamdayim fakat şimdiye kadar okadar çok sebze yemeği ve et tükettim ki artık çok sıkıldım bu tür öğünlerden.Fast food tarzi yemek istiyorum hep.Benim gibi böyle bir durum yaşayan var mı aranızda
Dry35 Gizemmm91 canın istiyorsa ye canım ya ben bu konuda şöyle düşünüyorum hergün her öğün fast food beslenmeyeceksin sonuçta nefsini körelt ye yani çok kasmıyorum ben he yedim mi yemedim ama canım istesin yerim yani bence fast food ne kadar zararlı ise karbonhidrat şeker aynı şekilde zararlı ama her öğünde bi şekilde karbonhidrat tüketiyoruz ben pilav makarna ekmek şeker dışında daha büyük bi zehir görmüyor aksine bunları yemekten imtina ediyorum ama canım bi hamburger isterse oturur yerim
Leylaalin Gizemmm91 hafta da bi kaç kere yiyebilirsin pazar günü bende hamburger yedim ondan önce hafta çiğ köfte yedim sık sık değil hafta 1 veya 2 günlere yaya bilirsiniz pizzada yedim ilk zamanlar kolada içtim 1 bardak hatta miniğim kola içtikten sonra çok hareketli 😂😂
Asil_Egem Gizemmm91 ben hamburger pizza felan yiyorum canım ilk 3 ay çok dikkat ettim ama şuan ne bulursam yiyorum 27 haftalığız ve iyiyiz çok şükür 😃🥰
Umi21 Ben ilk 3-4ay hiç fastfood yemedim ama ondan sonra baya tükettim hamburger pizza döner bunları zaten cok severim ara sıra kola filanda içiyorum 35.haftamdayim kızımda gayet sağlıklı cok şükür aşırıya kaçmadan sizde bunları tuketebilirsiniz