Aynuromerbyr12 Canlarım 18 haftamızdayız acaba ne ilaçlar kullanıyorsun gün boyunca yani balık yağı kan ilacı falan kaç tane ilaç kullanıyorsunz yani ?
Kuyumcu Aynuromerbyr12 kan ılacı sabah d vitamını b vıtamını ama tahlıl sonucu dusuk cıktıgı ıcın bırde balıkbyagı kompreksı hepsınden gunde 1
midekoruyucu Aynuromerbyr12 sabah decavit, ferplex İkindi imom omega, akşam maden suyu yatmadan önce magnorm, coledan d3
Fatma_d Aynuromerbyr12 coraspin, decavit, banacare, demir ilacı, d vitamini, oksapar. Haftasonunda da proluton iğne. Bitmeyen ilaç çilesi
Mnevvr53 Aynuromerbyr12 sabah aç karnina troid ilaci * saat 10 da imom omega* saat 13-22 de alfemat tansiyon ilaci Saat 17 Magnezyum Saat 23 demir ilaci
Mucizemm02 Aynuromerbyr12 sabahları kan hapı kullanıyordum ciddi kabızlık yaptı bıraktım. Şu an decavit vitamin ve imom omega kullanıyorum
Mervg Aynuromerbyr12 sabah progestan- gün aşırı demir/omega kullanıyorum dönüşümlü - arada bir d vitamini kullanıyorum - günde 1 magnezyum içiyordum simdi magnezyum bırakıp microbone kullanacağım- akşam yine progestan
Deniztrn Aynuromerbyr12 omega 3 ve 6, d vitamini ve demir ilacı sabah, oksapar öğlen.. 19 hafta 2 günlük olduk 🥰🥰
Nejlavrl Aynuromerbyr12 4 ilac kullaniyorum ben birini sabah aksam atiyorum onunla bir 5 ilac yutmus oluyorum
Redpepper Demir ilacı omega içekli multivitamin d vitamini çinko magnezyum kalsiyum sabah akşam da fitil olarak progestan
kelebeklerdeniz23 Aynuromerbyr12 günde 2 defa demir ilacı, günde 1 d vitamini, bir de her akşam regenesismax kompleks vitamin balık yağı vs her bir şey var içinde. Haftada 1 defa b12 iğnesi vuruluyorum.