Gzmk Hanımlar detaylı ultrason icin İstanbul Anadolu yakasında önerdiğiniz doktor, klinik veya hastahane var mı? Ücret bilgiside verir misiniz ben medipole gidiyorum sanırım yine ucuk bi fiyat verecekler daha sormadım🤦🏼♀️
Nimetmtn Gzmk ben esenler de oturuyorum burda ki medipol 1000₺ yapıyo diye biliyorum… Kendim Ümraniye ye Sibel açıkalın kliniğinde erbil çakara geldim iki hafta öncesine kadar 320₺ di nakit ödeme olarak ve çok memnun kaldım çok beğendim 2 de girdim yarım saat den fazla içeride kaldık eşimi de aldı içeriye ve çok memnun kaldık kızım uyuyordu yüzünü göstermiyo du görene kadar çabaladı istediğini alana kadar verdiği bilgiler de çok faydalıydı bende burdan araştırarak bulup gitmiştim kendinisine hatta şaşırdı burdan Ümraniye ye kadar gelmemize ama o kadar uçuk fiyatlar veriyorlar ki her yer bide çok olumlu yorumlar okuduğum bir yer yoktu erbil bey hariç
Decucude Gzmk ben Anadolu yakasındayım canım 1 Mayıs ta gittim ben detaylı ultrasona feneryolunda Mehmet uludoğan var ona gittim çok memnun kaldım çok iyi bir doktor ücreti :600 TL
sibelyrl Gzmk ben Bülent Kars’a gidiyorum çok iyi bi doktor kendi kliniği var Kartal’da. Aynı zamanda perinatolog olduğu için detaylı ultrasonumu da kendisi yaptı başka doktora gitmek zorunda kalmadım. Sürekli gittiğim için 510 tl ödedim ama sanırım dışardan gelenlere 600 tl diye biliyorum. Detaylı ultrason için çok gelen var Bülent beye tavsiye ederim çok tecrübeli bir doktordur.
Nimetmtn Gzmk evet halbuki yapılan bakılan şeyler aynı gereksiz para avcılığı resmen inanın giderseniz dediğim yere memnun kalırsınız
a_burcu_bur Gzmk okuduğum kadarıyla çoğu yerde öyle 🤷🏻♀️ en azından muayene ücreti vermiycem. 400e gelmiş gibi olucak 😝
gunesveguney blue5 canım merhaba çok önceden mi randevu almam lazım Erbil beye? 1 hafta önce alsam olur mu randevu bulabilir miyim