mommasBoys Mervecee ben 13 te hissetmeye başladım şuan 17 haftalığız karnımda baya belli oluyor dışarıdan
Mom726272 Mervecee 14-15 haftalıkken şüphem vardı hareketini elimi koyunca hissidyodum 16+6 da 2 tekme gördüm dokunmadan 💜
SerpilEsra Ilki 17 haftada bunu 12 de hissettm 13 de birdaha 1 haftadir devami yok cok duzensiz kucuk oldugu icin🌸
Mervecee SerpilEsra ikinciyi bende 13te hissettim zaten o zamanlar az az seyrek olması normlmiş şimdi 19dayım baya hissediyorm ama eşim dışardan daha göremiyor😀
Seyma0368 13 hissettim 20 den sonra karnım dışardan da belli olmaya başladı su an 29 haftalığız bakalım
SerpilEsra Seyma0368 @mommasBoys kizlar 14 haftaligim 12 haftadan beri hissediyorum ama duzenli degil haftada bir belki 2. Kucuk diye oldugunu dusunuyorum duzensizligin sebebi normalmi 5 6 gundur hissetmemem carsamba kontrolum var sizinkiler duzenlimi?
mommasBoys SerpilEsra normal canım ben de dediğin gibi haftada iki üç hissediyordum senin haftalarında şuan 17 haftama girdim birkaç gündür daha düzenli. İlerleyen haftalarda sende düzenli hissedersin
SerpilEsra Seyma0368 benimde 2 kaybim var birde 2 yasinda oglum suanda igne kullansamda hep korkuyorum birsey oldumu diye her kontrolde ultrasona bakmaya korkuyorum doktor iyi deynce bakiyorm o duyguyu yasadim cunku cok kotu🙄
Seyma0368 SerpilEsra Allah korusun canım Allah n izniyle birsey olmaz insallah içini ferah tut bende başta biraz korkuyordum bizde de kan uyuşmazlığı var birincisini sorunsuz atlattık bunda başta korktum ama şimdi daha rahatım çok şükür
mommasBoys SerpilEsra şuan daha çok minik annesi endişe etme 🥰 gün geçtikçe gelişimi de hızla artacak sende daha net hissedeceksin. Yarın güzel haberler al inşallah 🙏🏼 cinsiyet belli mi ?
SerpilEsra mommasBoys carsamba gidecegm insallah yarin esim gorevden donecek yok canim halen belli degil oglumda 12 de ogrendimde bunda doktor soylemiyor insallah gidismde artk pembe mavi balonlarim ellerimde gidecegm☺ 🙈