vi_contes Bebek9898 ben adada oturuyorum canım marmara adası burda sadece saglik ocağı var testler burda yapılıyor sadece pazartesi günleri . ve bandırmaya gönderiliyor ordan da cikip gelmesi carsamba perşembe hatta bazen cumayi buluyor 🤦♀️ insallah ahh keske bir mucize olsa ama artk umudum yok gibi
Bebek9898 vi_contes umudun bittiği yerde mucizler çiçek açar 🌼🌼 Sonucu bizede yaz olurmu ? Benim adet sancım basladı bile ben bu ayda yokum Ümitler size 💙🎈🍀🐣
vi_contes Bebek9898 yazarım tabiki 💙 benim de karnımda ağrı var ama ben yine de adet olsam bile test yapıyorum umudum bir türlü bitmiyor kafayi bozdum iyice 😁
Nrshymn Benmde adetime 1gun kaldi.. halszlik var goguslerim agriyo kasık bel agrisi var acayip.. bilmiyorum artk..
Bebek9898 Nrshymn ben adete 1 gün kalayı hic görmedim Hep 1 hafta öncesinden yada 5 gün öncesinden adet oldum Herkes diyoya adetin gecince test yap diye ,ben adet günüme bile gelemeden adet oluyorum 🤷♀️ Sen cok az kalmıs 😍😍🤲💙 Ay hadi inşallah 🤲🤲🐣🐣🍀
Nrshymn Bebek9898 Kimin gönlünde ne varsa Rabbim yaşatsn insallh.. benm bi oglum var 4 yasnda..smdi bi bebis daha istiyoruz 4 aydr korunmuyoruz bakalım artk nasip
Neslibt72 Bebek9898 bende 30u bekliyorum ama saldım resmen. Kafamde bekliyorum sadece 😂adet olucak gibiyim zaten artık bıkkınlık geldi bu ay doğru düzgün değerlendirmedik bile günlerimizi. yatılı misafir bile aldım önemli günlerimde hani öyle saldım 😂
Bebek9898 Neslibt72 bende 30unu bekliyorum Sabah gebelik testi yaptım negatif Zaten olsa cıkardı belkide Boşverdim artık..
Miniktirtil Bebek9898 üzülme canım bende de yok bu ay ama pes etmek bizlere yakışmaz rabbimin bir bildiği vardır. Bizim için elbette hayırlı olanı verecek. Her nasip vaktine esirdir bir daha ki aya insallah 😊
Es-d Adetim gecikti benimde 2 ay önce kürtaj oldum 🙄 4 defa test yaptım negatif bu sabah tekrar test yaptm ikinci çizgi çıktı 13 gün gecikme oldu bugn. Pazartesi randevu aldm inş kötü birşeyle karşılaşmam 🙏🏼 rabbim kucağımızı boş bırakmasın arkadaşlar 💝
Bebek9898 Miniktirtil her ay öyle diyom Bidaha ki aya bidahaki aya.. O ay geliyo yine yok ..Testlerde negatif görmekten cok usandım artık..Belkide hic olmıcak Yalandan bekleyip duruyorum..
Miniktirtil Bebek9898 Bi kere oldu Bi daha olur Allahin izniyle kendini üzme geçen aylar geçen aylarda kaldı biz önümüze bakicaz dua edicez🤲