uleErenTozkoparan Gizem-frht benim 35.6 da 2500 du aynı yani üç kilo belki olur belki olmaz napalım sağlıklı olsunlar
Dfye Gizem-frht gayet iyi canim benimde 34+3 de gittim bi kaç gün once 2.buçuk kilo boy 47 dedi normali 2 kilo internetten baktim sukur iyiz az degil
MerveEltugral Gizem-frht bugün gittim hastaneye 33+4 2400 gram 47 cm boyu. Uzun boylu bi Bebek olcak dedi doktorum kilosu da az demedi 😊
Ilaydakose Kızlar 33.haftanızda kac kgdı bebekleriniz bu haftadan kac hafta önce gitmistiniz kontrole yada o arada ne kadar almışlar
Gizem-frht Saglıklı olması tabıkı öncelıklı sıradada yınede ınsan takıyor kafaya azmış gıbı geldı bana sızede sormak istedım
NecatiMerveCingz 32+2 deyiz 2.100 gr. Gelişimi 2 hafta önden gidiyormuş doktorun dediğine göre . Bebişe ne yesem yaramış avaba erken alırmıki böyle gidrse
Ilaydakose Benim şimdi 35.haftada pazartesi kontrolüm kac oldu bilmiyorum 33+2de 2100 grdı boyunu ölçemiyoruz dediler hep büyüdüğü için çok merak ediyorum ama
YaSeEeeee Ilaydakose ultrason kağıdında fl yazan kısım boyu oluyor canım o sayıyı 7 ile çarparsan boyunu öğrenirsin Bebişinin 🤗