gammisi Selam kızlar. 6 haftalık hamileyim ben A- eşim AB+ bu yüzden igne vuruldum bugun. var mi bu kadar erken igne vurulan? Bu ikinci gebeligim bir onceki kurtajdi
susam_18 gammisi ben vuruldum lekelenmem oluyordu. 8.haftada vuruldum + progestan içtim + 3 ay yattım.
Cilekkz-22 gammisi kanaman mı vardı normalde 28 haftada vuruyolar ama kanaması lekelenmesi olana hemen yapıyolar
susam_18 elifkrsbn hayır benim ilk gebeliğim vuruluyor tabi ki. Bir problem olmazsa 28.haftada vuruluyor. Ben 8. Haftada iğneyi yaptırdım.
Seyma0368 Benimde ikinci gebeliğim ilkinde 28 ci haftada vuruldum diğerini de bugün vuruldum 28 +6 da
gammisi Benimde dun gece kanamam oldu, o yuzden bugun hemen vuruldum ve bana da progestan başlandı yat vs bir sey demedi ama.
gammisi Cilekkz-22 evet kanamam oldu dun gece sonra bunlari basladik bebekten geldigine emin olmadi fakat yinede baslayalim dusuk tedavisine dedi
Cilekkz-22 gammisi evet ondan erken vurmuştur bolca yatmaya çalış benim hiç tehlikem olmamasına rağmen 4 ay yatmıştım 😄😄😄😄 nazlanmak lazım biraz senin durumun gerçekten hassas 9 ay yat 🥰🥰🥰